Dost ma zaujimaju tieto veci... Chodila som na hotelovu akademiu, nejake zaklady z vyzivy ludi , diety a pod. mam... Na akej vyske sa da nieco take studovat?
Akurat ,ze som nemala biolu , teda ako taku.. a chemiu dva roky.. Ale dost ma to zaujima..
@semhamforas no,myslim,ze to by bol trochu problem.. nemam gympel ani strednu zdravotnicku skolu... ale co som pozerala celkom zaujimava je STU BA FCHPT tam je Výživa – kozmetika – ochrana zdravia...?
@ivka666 ..zdravotku ani nespominaj tu mam ja ...ale gympel je siroko daleko ta naj naj naj skola ...ale ludia z gympla maju pravo zit na tomto svete .... ok ....inac jak sa namakas na skusky dostanes sa aj na lekarsku
@ivka666 ty vyziva kozmetika a ochrana zdravia, tak to je dost pekna picovina...kasli na to radsej... ja by som ten odbor zrusil. je to podpasovka pre studentov podla mna
@ivka666 pretoze ten "odbor" spravili len preto, aby to bolo popularne, aby to prilakalo vela zenskych.. a to sa im aj podarilo. lenze ked si to vezmes, tak kozmetika=cisto organicka chemia + biochemia + chemicke inzinierstvo a to ta tam teda nenaucia
ochrana zdravia=bezpecnostne inzinierstvo, to ta tam tiez nenaucia
vyzyva=medicina to tiez nic moc... ked vyjdes tu skolu, tak sa nezamestnas... spravili odbor, ktory je zlepencom tych najlahsich predmetov a nic ti to neda.. halvne, ze maju vela studentiek a prachov z nich... a svedomie ich netrapi, ze produkuju nezamestnatelnych ludi... sice... najpr by museli mat nejake svedomie..
@interrupcio Peniaze hybu svetom Mas to na mnoho slovenskych VS , ale takou formou ,ze nabalia studentov a potom pomalicky vypadavaju a ostanu len ti najlepsi.... Tak zaujalo ma to. Este som premyslala o SPU v Nitre ale tak... Bud toto alebo cestovny ruch.
Hm ,len na aku vysku ma sancu dostat sa clovek z hotelky? Okrem VS hotelovej v CR... Viac ma proste zaujimaju tieto veci ...
@ivka666 no ta SPU v nitre je este horsia jak toto :/ ja by som to vsetko zrusil, tieto odbory.. teda bud zrusil, alebo tomu dal uplne iny format..
a potom sa cuduju, ze su dve tretiny vysokoskolakov nezamestnane... sancu mas dostat sa na ktorukolvek skolu, pokial budes usilovna a sama sa doucis vsetko, co by bolo treba, aby si sa tam dostala
@interrupcio No aspon si mi to objasnil Preto som sa aj pytala , ze co to vlastne je...
Mam este rok na doucenie toho, co ma zaujima . Vzdy ma totizto fascinovala chemia, no nemam ziadne odbornejsie vzdelanie co s jej tyka, a co ma teraz mrzi...
ak chces studovat chemiu a nemas zaklady, tak to nie je az taka tragedia. na FCHPT-STU sa v chemii ide od zakladov... skor by ti mohla robit problem matika a fyzika. ale z vlastnej skusenosti viem, ze ked clovek chce, tak za mesiac dokaze dobrat gymplacku fyziku aj matiku
najlepsie je podla mna studovat to, co ta bavi... len to je podla mna najvacsi problem, zistit, co nas bavi... lebo stava sa, ze sa clovek ocitne na skole a zisti, ze to nie je to, co si predstavoval
@interrupcio matika je tam na akej urovni? tu by som este dokazala zvladnut , skorej ta fyzika by bol problem... Hm ,ale mas pravdu ked clovek chce dokaze vsetko.. Ved su rozne kurzy a pripravky...
@interrupcio ved to, ze ja viem co ma bavi ,ale chcela som ist na to, z coho mam zaklady...Proste sa to bojim vyskusat, pretoze to moze byt dost narocne.. No clovek nikdy nevie...
@ivka666 noo matika.. tak tam vyzaduju, aby si mala gymplacku matiku zvladnutu.. no a potom sa tam ucia vektory, matice, polynomy, limity, derivacie, integraly, dvojne integraly, obycajne diferencialne rovnice prveho aj vyssich radov, a ti co maju trojsemestralnu matiku tak ti sa dalej ucia aj parcialne diferencialne rovnice neviem ci aj nie gradienty, rotacie, divergencie a dalsie veci, niektori maju aj numericku matiku.. ale podla mna je to v pohode zvladnutelne... no a ta fyzika? ked sa nad tym clovek zamysli, tak je to pochopitelne
@ivka666 tak to skus... ked to neskusis, budes si nadavat, ze si sa o to nepokusila, ked to skusis a nevyjde to, tak si mozes povedat: "aspon som to skusila" a ked to vyjde, tak neni o com
@interrupcio hah keby ma teraz vidis tak sa asi zasmejes... Ta matika je teda zaujimava n ale myslim,ze sa to da, ked s budem ucit a pocitat...Uz som mavalka aj doucko tak to asi obnovim... Len je toho fakt vela noveho naraz... A vlastne prijmacky sa robia z coho ma este zaujima? Uz ti dam pokoj ale dik za info fakt
@ivka666 primacky nie su. technicke smery su nepopularne, tak beru vsetkych a casom vyhadzuju ludi.. alebo lepsie povedane, ludia sami odchadzaju, ked sa na to necitia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ochrana zdravia=bezpecnostne inzinierstvo, to ta tam tiez nenaucia
vyzyva=medicina to tiez nic moc... ked vyjdes tu skolu, tak sa nezamestnas... spravili odbor, ktory je zlepencom tych najlahsich predmetov a nic ti to neda.. halvne, ze maju vela studentiek a prachov z nich... a svedomie ich netrapi, ze produkuju nezamestnatelnych ludi... sice... najpr by museli mat nejake svedomie..
Hm ,len na aku vysku ma sancu dostat sa clovek z hotelky? Okrem VS hotelovej v CR... Viac ma proste zaujimaju tieto veci ...
a potom sa cuduju, ze su dve tretiny vysokoskolakov nezamestnane... sancu mas dostat sa na ktorukolvek skolu, pokial budes usilovna a sama sa doucis vsetko, co by bolo treba, aby si sa tam dostala
Mam este rok na doucenie toho, co ma zaujima . Vzdy ma totizto fascinovala chemia, no nemam ziadne odbornejsie vzdelanie co s jej tyka, a co ma teraz mrzi...
No,asi ostanem pri tom cestovnom ruchu...