Nn žiadne knihy, všetko je na internete, a zadarmo, alebo pozháňať od starších ale ak už kupovať tak z druhej ruky ak je taká možnosť, na vzhľade knihy nezáleží, ale na tom čo je v nej napísané eh.
buď požičiavam z knižnice alebo sťahujem (väčšinou) a ak sa nedá ani to ani to tak kupujem, no nikdy som nenašla second hand tú kt. som potrebovala, musela som kúpiť nové
keď som nezohnala staršie skriptá, tak som kúpila nové (a potom predala), nechala som si asi dvoje či troje, ktoré sa mi asi zídu... ale jednu 60eurovú knihu som si kúpila
a chodievam si pravidelne požičiavať takú jednu 1463 stranovú
Pravdu povediac v KE som kupoval. Mám radšej nové knihy ale v Brne nás žiadnu kupovať neposlali všetky skriptá, materiály aj knihy nám dali v elektronickej podobe, buď na intranet alebo na fakultný disk(Q).
sťahujem pdf alebo si prefocujem určité stránky z knižnice...
no ale od školy som dostala už jedny skriptá a učebnicu macedónčiny zdarma
a akorát ruštinu som si kúpila novú, lebo nikde na nete nebola jasne ponúknutá... ale bolo to cez také oné, tak ma stále nie 600kč ako v obchodoch ale 430 aj s poštovným...čižer tak či tak bola lacnejšia
a síce ju mám aj v pdf ale to sa proste nedá...na cvikách tam šermovať s papiermi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale niekedy proste musime mat nove, takze nemam na vyber.
nikdy som si nekupil knihu
a chodievam si pravidelne požičiavať takú jednu 1463 stranovú
ale casto aj nove lebo potom mam donasku zdarma a to sa mi viac oplati
no ale od školy som dostala už jedny skriptá a učebnicu macedónčiny zdarma
a akorát ruštinu som si kúpila novú, lebo nikde na nete nebola jasne ponúknutá... ale bolo to cez také oné, tak ma stále nie 600kč ako v obchodoch ale 430 aj s poštovným...čižer tak či tak bola lacnejšia
a síce ju mám aj v pdf ale to sa proste nedá...na cvikách tam šermovať s papiermi
ale vacsinou su to aj tak pdf-ka a ofotene prednasky etc