Zdravím. Všelikde po svete sú zvláštni ľudia ktorí všade chodia bosí. Volajú ich
Ja veľmi rád chodím bosý takisto. Je to super pocit voľnosti ktorý má mnoho kladov, ale i rizík v podobe poranenia. Je jar , počasie už celkom príjemné a čo ja viem tak je i tu na tomto našom slovensku mnoho ľudí čo radi chodia bosý a páči sa im chodiť na
no lebo moja teta bola bosá a stupila do ho**a, moja sesterka chodila bosá a pichla ju osa a ja som chodila bosá, stupila som na kosť a nakoniec mi ju vyberali na chirurgií a strávila som týždeň v hoteli s názvom: HOSPITAL.
Nie. Kebyže bývam vo Viedni/Paríži tak kľudne. Ale tu na Slovensku, kde keď nestúpiš do hovna stúpiš do skla/grcanice/špiny/prachu/odpadkov ? .. Nie, dik.
@robo0000100 No jasné že treba dávať bacha, ale aj keby si stupil do pľuvanca, je to menej škodlivé ako dotknúť sa kľučky dverí na verejných WC. A zase keď ideš naboso, tak si väčšinou riadne pozrieš kam ideš stúpiť. Už som sa niečo bosý nabehal a niekdy som do skla nestúpil. Nie je to až také hrozné. Neriešim prečo sa vyzuť či nevyzuť, ale skor ma teda v tejto téme zaujímalo či niekto kto rád chodieva bosý neodporučí kam sa ísť prejsť naboso, či ako riešia rozpačité pohľady okoloidúcich či susedov.
Ono by to teoreticky slo, ale tu sa niekde prejdi bosy a vies, o co vsetko nechcene sa razom obohatis ? A s prepacenim, to svinstvo by som nechcela doma na koberci.
PS: Neviem, preco ma tato tema tolko minusov - mne sa paci .
No lebo sklo, špaky, výkaly, všelijaký bordel povylievaný, ostré kamienky a neviem ešte čo stretávaš pravidelne. Ešte aj keď som na kúpalisku, tak čakám čo ma kedy do nohy uštipne. Takže radšej botasky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Pretože chodníky sú plné prekvapení.
ešte nejaké otázky?
Špeciálne nechápem tých ktorým sa téma nepači, prečo ju vôbec riešia a odpisujú vulgarizmy. Viď etelnair.
PS: Neviem, preco ma tato tema tolko minusov - mne sa paci .
no neni toho, aby som ja chodil na boso po naších uliciach, keď už tak po lesnej čistinke a pod..................