Dnes som len tak zo zvedavosti surfovala po nete a natrafila som na pár zaujímavých článkov. Čítala som o zdravom životnom štýle, šetrení aj o dobrých radách do domácnosti. Máte niekto skúsenosti s lepšou kvalitou vášho života po nejakej výraznej zmene? N
Teraz idem z kopca, ale určite s nadpisom súhlasim! ! !
Niet lepšieho pocitu ako keď vyjdeš z posilovne, také šťastie som zažívala niekoľkokrát do týždňa! Aj pri iných športoch, napr. aj jógy je určite rovnaký pocit, no ja som uprednostňovala posilku.
Je to neuveriteľné, ale naozaj to je pravda. K tomu, keď sa aj zdravo stravuješ, nič ťa nebolí, nemáš zažívacie problémy a podobne.
Ked si zvyknes, tak samozrejme, ze mas lepsi pocit, telo ti lepsie funguje, takisto sa pri sporte uvolnis.
Ja mam najradsej z dvihania vah ale takisto skvele ma uvolnuje aj boj ( bohuzial teraz nato nemam cas ) ale s niekym pozapasit je proste super. Ale takisto aj ine sporty
Tak ja som celý život jedla málo mäsa až som ho vylúčila úplne, snažím sa teda stravovať zdravo, jem veľa ovocia,zeleniny, samé zdravé potraviny. Teraz ako som vo väčšom meste je tu lepší výber jedální etc.
Taktiež sa snažím hýbať, joga,plávanie, beh.
A cítim sa dobre hlavne teda ako som sa začala viac zaujímať o to, čo jem a čo je napísané na etiketách.
tiež sa v poslednom obobi snažím o zdravší životný štýl, chodievam pravidelne behávať, sem-tam aj do posilky Všimla som si, že odvtedz mám akosi viac energie, cítim sa šťastnejšia a vyrovnanejšia a prospelu to aj môjmu sebavedomiu, mám zo seba lepší pocit
Ja to poviem asi tak že začal som sa stravovať veľmi zdravo lebo mám teraz veľa stresu a musím ten nezdravý stres vykompenzovať aspoň zdravou stravou. No neviem či sa cítim lepšie.
Čo mi však rozhodne pomáha je šport, vždy jednoducho vypustím, totálne sa rozbijem tak zrelaxujem a zabudnem na všetky nervy
ja s tym viac nez suhlasim.. ked sa stravujem zdravsie citim sa ovela lepsie, neviem mam pocit ze mam viac energie a som celkovo "Stastnejsia".. a hlavne som prisla na to, ze cim viac energie vydam, tym viac jej mam. je to divne, ale ak stravim cely den v posteli a nicnerobenim, som na konci dna uplne zabita, mam zlu naladu a chce sa mi opat len spat.
ak mam nabity, plnohodnotny den kedy skoro vstanem, idem do skoly, vybavim kopu veci, idem sa prejst, behat atd.. som vecer uplne energicka a hlavne mam super naladu a som stastna. takze tak no
ja som pocítila dosť veľký rozdiel, keď som sa isté obdobie stravovala zdravo, veľa zeleniny, ovocia, menej sladkostí. nebola som vôbec taká unavená, bola som plná energie. je to super, človek sa cíti aj psychicky oveľa lepšie potom ako zje niečo čo má v sebe aj nejaké živiny, nielen hlúposti. čo je logické a každý to vie, len praktikovať to je niekedy trošku ťažšie
no ja ti neviem či sa stravujem zdravo, ale asi aj hej
teda, v prvom rade sa snažím neprejesť všetky peniaze a stále som sa nenaučila jesť ovocia :/
ale mám to podobne ako @9 a @10 , akurát že ked sa vyvaľujem tak zvačša žerem iba ryžu a zeleninu, lebo z nezdravostí doma držím suroviny akurát tak na hranolky a keď sa vyvaľujem tak som lenivá si ísť niečo kúpiť.
a cítim hlavne veľmi silno opačný problém, že keď sa napchám do prasknutia halušiek (halušky neviem jesť s mierou), tak som umretá až do ďalšieho rána a dokonca je moja kondička tak v piči že ani pivo nezvládam vypiť
ked sa cely den hybem, tak na konci dna spim ako babo v normalnu dobu a to ma tesi, lebo vstanem skoro a zasa je lepsi predpoklad na normalne fungovanie...ale ono to hybanie sa u mna nikdy nenastane len lebo musim...a nie vzdy chcem. pre mna je niekedy hrozna nuda ten zdravy zivotny styl a neviem sa prekonat. ale tiez neviem navzdy zit nezdravo, cize tak sa to vyvazuje v roznych casoch. zalezi od stresu a vselicoho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Niet lepšieho pocitu ako keď vyjdeš z posilovne, také šťastie som zažívala niekoľkokrát do týždňa! Aj pri iných športoch, napr. aj jógy je určite rovnaký pocit, no ja som uprednostňovala posilku.
Je to neuveriteľné, ale naozaj to je pravda. K tomu, keď sa aj zdravo stravuješ, nič ťa nebolí, nemáš zažívacie problémy a podobne.
Musím sa vrátiť na tieto kolaje, chýbajú my.
Ja mam najradsej z dvihania vah ale takisto skvele ma uvolnuje aj boj ( bohuzial teraz nato nemam cas ) ale s niekym pozapasit je proste super. Ale takisto aj ine sporty
Taktiež sa snažím hýbať, joga,plávanie, beh.
A cítim sa dobre hlavne teda ako som sa začala viac zaujímať o to, čo jem a čo je napísané na etiketách.
Čo mi však rozhodne pomáha je šport, vždy jednoducho vypustím, totálne sa rozbijem tak zrelaxujem a zabudnem na všetky nervy
cíjo to je aká super myšlienka toto
jes
som osvietená
díky drogy
ak mam nabity, plnohodnotny den kedy skoro vstanem, idem do skoly, vybavim kopu veci, idem sa prejst, behat atd.. som vecer uplne energicka a hlavne mam super naladu a som stastna. takze tak no
keď napríklad žijem len na ryži a zelenine a robím veľa vecí a nesedím na prdeli, tak som úplne spokojná a vyrovnaná.
keď mi dačo sadne na nos, ležím v posteli a žerem čokoľvek, čo mi príde pod ruku, tak sa proste neviem pozviechať a neznášam celý svet.
teda, v prvom rade sa snažím neprejesť všetky peniaze a stále som sa nenaučila jesť ovocia :/
ale mám to podobne ako @9 a @10 , akurát že ked sa vyvaľujem tak zvačša žerem iba ryžu a zeleninu, lebo z nezdravostí doma držím suroviny akurát tak na hranolky a keď sa vyvaľujem tak som lenivá si ísť niečo kúpiť.
a cítim hlavne veľmi silno opačný problém, že keď sa napchám do prasknutia halušiek (halušky neviem jesť s mierou), tak som umretá až do ďalšieho rána a dokonca je moja kondička tak v piči že ani pivo nezvládam vypiť