este len druhy tyzden a nas uz skusaju veci na maturu,no je toto normalne????sak som sa nestihla ani aklimatizovat a uz hned ze antigona a odborne predmety ani nehovorim.... no fakt sa mi to nechce
Co frfles? Oni ta chcu pripravit na maturu. A potom ked sa postavis pred maturitnu komisiu tak budes nieco vediet. nas tiez mrvia. jedna maturitna tema previerka a idem dalej. Musime to vsetko pekne stihnut. Takze pokial sa budes ucit budes mat jednotky a zmaturujes.
2Mayo: a co si myslis? aj tak posledny rocnik je uuplne najlahsi, najmenej som s aucil za posledne 4 roky na strednej, profaci len strasia, maturitka je uplne v pohode, pokial si neni nejaky vyklepany cicimbus
7. 17danny17: Neboj sa, ja presne viem o co ide a preto ma sere to, ze prave musim trpiet, lebo oni potrebuju strasit. Tak-ci-tak sa ucit nebudem a basta!
2mayo:sak jasne, akurat kamos dosiel, bol robit vodicak a hovori mi ze jedna neurobila test, mala 37 bodov ze nemala obciansky sa na nu cakalo a nakoniec ze kruzkova a odpovede. prisiel k nej policajt a hovori slecna kruzkuju sa len vtaky :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Tak uz v druhom tyzdni? Nepoviem, ze v tretom, ale v druhom???