len keď mám ofinu ako ovečka... čo je tak 2x do týždňa. Teplotu neviem a neškodí, lebo to nerobím často, ani poriadne a iba isté krajné úseky ofiny žehlím.
jo kebyže nie tak vzyeram..no proste..divne ak sa mi nechce tak ich prežehlim len tak aby sa nepovedala inokedy na totalne rovne a ano škodi mi to..alezas..zrejme si kupim nejake pripravky na to alebo čo..lebo šak snad nebudem vyzerat ako debil
ja si myslim ze to skodi kazdemu aj ked si nezehli s nejakou zeleznou pravidelnostou...pokial vsak mas dobre pripravky co su odolne voci takemu teplu tak si myslim ze niet obav ..ale samozrejme vsetkeho vela skodi
Žehlím, každý deň, niekedy aj dva krát do dňa lebo moje vlasy .. by som asi vela chcela aby už ostali rovné a nie kučeravé :/ .. a na 170°.. ale nie su nejako moc poškodené
žehlím, ofinu podľa toho či ráno stojí nejak divne, ostatné vlasy len po umytí čo je asi dva krát do týždňa... keď som bola mladšia, žehlila som ich každý deň a aj to tak vyzeralo, boli úplne suché a poničené.. teraz je to o dosť lepšie, raz za 3 mesiace, keď si všimnem, že mám rozštiepené konce si ich podstrihnem a mám kľud...
Hej zehlim lebo inak vyzeram ako daka ovca a hlavne moja ofina je zivotny problem...a neskodi moc lebo mam tu rotacnu zehlicku InStyler a to ani zdaleka nepali tak ako zehlicka obycajna...
žehlím lebo keď večer dám vlasy do gumičky tak ráno mám cez celú hlavu čiaru nie často, občas, raz za dva týždne ked s mi chce a mam naladu... neškodí a teplota 180 až 220
keď si večer nestihnem vysušiť vlasy a idem spať s mokrou hlavou, tak mám ráno vlasy na všetky strany. jedine vtedy a aj to iba tak povrchne behom dvoch minút, aby mali nejaký tvar
mam prirodzene rovne vlasy,a nežehlim lebo mi to kedysi riadne ničilo vlasy,to som bola sprosta,vlnili sa mi,dievčata radim vam nežehlite je to krute k vlasom xD..ale raz za čas ich natočim x)
nezehlim uz len niekedy ale fakt malo kedy.. lebo ked som si aj tak sami urobili vlnky.. a aj tak vsetci mi hovoria ze sa im paci kedmam take vlnky malicke niekedy... tak uz serem na cele zehlenie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
prečo?l-ebo sa divne točia
ako často?-po umytí vlasov a občas keď to zle vyzerá
na teplotu?- nenechám ju nahriať úplne...nemozem si to na nej nastavovat...
škodí,jasné,že škodí,ale používam veľa sprejov,kondicionérov a nevidno na nič,že sú zničené.
(áno, zas som si robila na noc vlny, zas som bola nadšená a zas sa mi to už takmer celé vyrovnalo, tak som nešťastná
max. raz za týždeň niekedy ani to nie
150 keĎ sú rpíšerné 130 keď sú ok
mne to neškodí ale vlasom hej
Maximum na mojej žehličke je 200 stupňov, na menej mi to nevyrovná...
A dôležité je sa potom o vlasy starať, používať šampóny na suché vlasy a prípravky na žehlenie, ktoré chránia vlasy pred teplom...a taaak..
ale najjednoduchšie a najmenej škodlivé je uvedomiť si, že kučeravé vlasy sú krásne...
2,Prečo? Lepšie sa cítim s vyžehlenými vlasmi.
3,Ako často? 2-3 razy do mesiaca. Ak by som nebola lenivá, žehlila by som si ich aj častejšie.
4,Na akej teplote? Neviem, ale na tej najnižšej, aká sa dá na žehličke nastaviť.
5,Škodí vám to? Možno, aj keď nemám ten pocit.