podla mna je podstatne nech si vyberie tu menej kktsku variantu, nech proste nevyzera nakoniec jak kazik co si aj na fuzy jebe ciernu farbu, najlepsie odtien mordor v noci
ale zatiaľ to nie je okato vidieť, možno je to len pár trucujúcich vlasov
inak svoju prvú a jedinú šedinu som si našla tiež dosť skoro, ale potom zmizla, neviem, či sa stratila alebo som ju omylom vytrhla nadobro, ale riadne ma vtedy vydesila
Zena nie som ale nechal by som to tak. A keby doslo k najhorsiemu, mozes nosit dlhy mundur, vyfasovat od ku klux klanu klobuk a tvarit sa ze si gandalf.
Moja kamarátka mala v 17 už šediny a na nej to vyzeralo tak čarovne, že som bola rada, že ju môžem vidieť tak a nefarbila si to. To záleží od konkrétneho jedinca.
@18 čtjb poznám jedného chalana, čo chodil k nám na gympel a mal šedivô už v 17. ja neviem či to má nejaký extra súvisí s vekom lebo napríklad polka mojich spolužiakov a kamošov (vek tak 20-23) čo všímam má šediny.
@nobile no dóbre možno som to prehnala a až polka nie ale veľmi veľa ich je. normálne sa s niekým rozprávam a kúúk na vlasy a šediny. ale možno ja žijem v nejakom divnom prostredí, kde má každý druhý šediny ja som zatiaľ nešedivá!
Minulý rok som stretla 23ročného chalana, ktorý mal u nás posledný termín štátnice a ak by ho nedal, tak by ho vyrazili. Tomu chalanovi fakt za pár mesiacov ošedivela polka hlavy.
A vyzeralo to fakt divne, tak sme mu pomohli to zafarbiť a bolo to ok.
Ale ak sú to šediny z veku, také prirodzené, tak by som to asi nechala tak.
Hlavne cukrikom, lyzatkam, zuvackam (na airwaveskach mas to aj uvedene na obale, ze obsahuju aspartame), vsetky tie supersladke veci, ktore vraj neobsahuju cukor, ako cola light, pepsi light, coca cola zero atd. energetaky.
McDonaldus to jebe do kazdeho svojho salatu a dresingov napriklad, kfc detto...
Ale ono to nie je len aspartame, ja napriklad som si zacal vyrabat svojpomocne zubnu pastu.
Pretoze fluorid je v podstate jed. A jebu ho aj do vody, nie len do zubnej pasty, takze mam cisticky vody vselijake...
Ono je toho viac co cloveka pomalicky travi...
A potom sa cudujeme, ze vyskyt rakoviny je o 600% vyssia u ludi, ako pred 30 rokmi...
Tak isto problemy s otehotnenim, kazdym rokom viac a viac mladych parov ide na umele oplodnenie
A ked uz sa im podari, ze to dieta sa narodi, tak su nutene donho pchat stale viac ockovacich latok, ktore vsetky obsahuju squallen(dojebava imunitny system cloveka)...
Naozaj sa tolko ludi moze cudovat, ze je niekto v 23 rokoch sedivy? Vole, ja som osedivela v 21tke, a to mojho otca si sediveho nepamatam (a to mal 56), mamina osedivela az po tom, ako som sa narodila. Takze v genoch to nemam, proste sa to stalo som s tebou daniel a nezer aspartam!
na chlapoch je to aspoň sexy ....mám celkom dosť kamarátov ktorí majú do 25 a majú mierne šedivé vlasy... a nevidím na tom nič, niekto to má vrodené (ako ja) prvé šediny sa mi objavili asi v 18-19
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
ale asi tak, že pokiaľ to nemá vyzerať prirodzene, tak radšej nechať tak
a nakoľko väčšina farieb nevyzerá veľmi prirodzene... (a okrem toho aj @3 proste v istom veku nebyť šedivý je už divné)
ale inak hlavu hore, kým šedivieš a neplešivieš, nie je to ešte tak zlé!
@mielikki jj uz od 17/18tich
ja to nejdem farbit ofc, len sa pytam
inak svoju prvú a jedinú šedinu som si našla tiež dosť skoro, ale potom zmizla, neviem, či sa stratila alebo som ju omylom vytrhla nadobro, ale riadne ma vtedy vydesila
doteraz som do skoly ale chodil ako gandalf the black XD
ale podla mna to bolo zlate
par sivych pramienkov, alebo nejake casti vlasov, sak tento typek je sice starsi, ale ma iba okolo styridsta a aky typek je z neho v obleku
» themagazinemaker.files.wordpress.com/2013/01/1076648...
mam rada extremy, cize som za
danjel ty si seksi-keksi aj so šedinami!
Ludia co vystrajate?
To mate z toho, ze len same aspartamy zerete, fuj dopice...
Kde to byvas?
nehaj to tak
si predstav, ako divne by to vyzeralo, keby ti odrastajú vlasy
Minulý rok som stretla 23ročného chalana, ktorý mal u nás posledný termín štátnice a ak by ho nedal, tak by ho vyrazili. Tomu chalanovi fakt za pár mesiacov ošedivela polka hlavy.
A vyzeralo to fakt divne, tak sme mu pomohli to zafarbiť a bolo to ok.
Ale ak sú to šediny z veku, také prirodzené, tak by som to asi nechala tak.
a ja mám pár šedivých vlasov od 13tich, tromfnite ma!
Hlavne cukrikom, lyzatkam, zuvackam (na airwaveskach mas to aj uvedene na obale, ze obsahuju aspartame), vsetky tie supersladke veci, ktore vraj neobsahuju cukor, ako cola light, pepsi light, coca cola zero atd. energetaky.
McDonaldus to jebe do kazdeho svojho salatu a dresingov napriklad, kfc detto...
Ale ono to nie je len aspartame, ja napriklad som si zacal vyrabat svojpomocne zubnu pastu.
Pretoze fluorid je v podstate jed. A jebu ho aj do vody, nie len do zubnej pasty, takze mam cisticky vody vselijake...
Ono je toho viac co cloveka pomalicky travi...
A potom sa cudujeme, ze vyskyt rakoviny je o 600% vyssia u ludi, ako pred 30 rokmi...
Tak isto problemy s otehotnenim, kazdym rokom viac a viac mladych parov ide na umele oplodnenie
A ked uz sa im podari, ze to dieta sa narodi, tak su nutene donho pchat stale viac ockovacich latok, ktore vsetky obsahuju squallen(dojebava imunitny system cloveka)...
Je mi z toho spatne :/
a @18miki18 jj uz od 17/18 som si nasiel par sedivych vlasov, mam to v rodine - tmave vlasy a skore sedivenie
Pasta, (thumb) no to som sa docitala tiez ze vlastne jedy v nej aj vode. Tesne po tom sa mi an inechcelo umyvat zuby ani pit vodu .
Jj je to celé zle, tiez vidim, mam co robit aby som si udrzala pozit. myslenie (ach)
rocnik 89 poznaceny cernobylom=/
A ani ja este nemam ziaden sedivy vlas, takze doverujem aj ostatnym
zocharsky slang sa nezaprie