@0sea ja, lebo je to romantické, bozky a rozkvitnuté čerešn, ešte západ slnka k tomu a moje estetické ja dosahuje orgazmy
@3dmeraya hej, môj život sa vyžíva v absurdnostiach, paradoxoch a zvrátenostiach a nech si budem myslieť čokoľvek, vždy si pre mňa pripraví nejaké nečakané horory, aby som sa z neho náhodou ani jedinú stabilnú chvíľu netešila bozk pod čerešňon mi dopraje jedine ak s nejakým sériovým vrahom...
@0sea@12 čo si malý ? veď to je jedna z najpeknejších vecí .. nemám rád priliš presladené veci ale mám veľmi rád prejavovanie citov v zhladom k symbolom, a rozkvitnutá čerešňa je aj vizuálnym a aj skrytým symbolom pre lásku a nechápem ako to môže niekto považovať za blbosť alebo zbytočnosť .. ako vôbec niekto može považovať prejavené hlbšie city za kravinu ... to už je potom samotný deň žien alebo matiek, alebo aj sviatok prace alebo iný deň kedy si niečo pripomenieme a má to (mať) hodnotu pič*vinou ?
bola som pobozkaná v posteli a na gauči a v obývačke tak celkovo najbližšia čerešňa bola u rodičov na dvore a aj tá vlastne už nie je, padla za národ...a za teplo v dome
@melancholik No asi jednoducho, proste môžem... Prepáč aj ty, ak sa ťa ten komentár dotkol (nenapadá mi iný výraz, ktorým by som to pomenoval), takýto názor mám ja. Nemyslím si, že som hovädo ako... poniektorí, ale nie som ani z cukrovej vaty. Kedysi by som s tebou zrejme súhlasil, ale ľudia sa menia a mňa takéto romantické klišé už veľmi nelákajú... chcel by som to vnímať ako ty, ale... sorry, mne to vážne príde ako kravina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale keby bolo tak by som určite pobozkal
@3dmeraya hej, môj život sa vyžíva v absurdnostiach, paradoxoch a zvrátenostiach a nech si budem myslieť čokoľvek, vždy si pre mňa pripraví nejaké nečakané horory, aby som sa z neho náhodou ani jedinú stabilnú chvíľu netešila bozk pod čerešňon mi dopraje jedine ak s nejakým sériovým vrahom...
Ak si pekná a si v BA, napíš