Za tento pol rok nemám ani jednu známku z telesnej. Ide o to, že všetci majú jednu, max. 2 známky a to z behania a z plávania, čo bolo v jeden týždeň kedy som akurát chýbala. Učiteľka mi povedala, že môžem behať inokedy, lenže potom už na to nebolo počasi
to dáš, neboj..ja som na telesnej za celú strednú bola maximálne 10krát a vždy som mala za jedna...ak teda nie je vaša profka nejak výnimočne prepnutá, mala by si byť zahojená
@kuolematon Ide o to, že keď som tam ja, tak buď neznámkuje, alebo ani nepríde na hodinu. Na telesnej som nebola za celý polrok asi 3x a ona ma ide porovnáť s niekým, kto tam bol raz a vyslovene to fláka.
nás naháňala, aby sme si spravili tie základné výkony, čo každoročne musíme robiť 2krát do roka pre jej aj naše porovnanie...z telesnej nikto nikoho nenechá prepadnúť...maximálne Vám to tam pokazí trojkou...ale skúste sa s ňou porozprávať. že máte záujem si to dorobiť a blablabla
@erika178 no tak to je ten horsi pripad ale vsak , povedz jej ze sa tvoji rodicia chcu o tomto s nou porozpravata a normalne nech sa tvori rodicia stretnu z tou ucitelkou a nejak si to s nou vybavia , lebo nechat prepadnut niekoho z telesnej je chore
@lucinka7 Jej ide iba o jeden základný výkon ( dvanásťminútovka ) ktorý sa rozhodla robiť niekedy v polovici novembra ked som akurát chýbala a bolo aké-také počasie .. Jasné, že potom už na to nebolo počasie, stále len pršalo a do januára slnko zázračne nezačne svietiť Povedali sme jej, že si to dorobíme hned, ako to bude možné, ale ona povedala, že na to sme mali myslieť, ked sme sa doma FLAKALI ( ležala som s teplotou )
Ja som mal toto predminulý rok z prírodopisu, stále na mňa nebolo čas a nakoniec došla do triedy a povedala mi, že či je má srdce komôrky. Ja že áno a dala mi jednotku na pol roka len za toto
akože prepadnúť určite nemôžeš a myslím, že ani nie je dôvod byť neklasifikovaná, pokiaľ si naozaj vymeškala iba týždeň... a to ste celý polrok len behali a plávali, keď nemáte známky z iných disciplín? zaujímavé...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja co chodim na telesnu, tak tam vlastne nechodim a mam 1.
ale som fakt super, prisaham
P.S. je to chyba vasho pedagoga, nie vas
a moj nazor na telesnu ze dokazala učitelka dat za jednu hodinu znamky ziakom čo tam nechodievali pravidelne takze sa mne zda nerealne tvoj koment....