Neni pravda...kto moc miluje a ked ja doveruje, moze ziarlit...
Ked tvojej holke niekto cumi do vystrihu, aj ked vies, ze ona sa neda, ale ziarlis, neprijemne je to....
u kazdeho je to osobitne. je to pocit, ked milujes a nechces cloveka stratit.. ziarlis na niekoho, kto je jeho v blizkosti, lebo citis potencialnu hrozbu.. aale tak ziarlit z nedovercivosti? to znamena, ze aj on sam chce podvadzat(alebo uz podvadza), tak sa boji, aby nebol podvadzany, preto ziarli
.. keď miluješ, musíš dôverovať... láska je o dôvere... a každý trošku žiarli, je to prirodzené,, ak niekoho miluješ, záleží Ti na tom, s kým je a čo robí... ale kontrolovať ho na každom kroku, kontrolovať telefón, či maily.. to je už chorobné...
@susenejablko myslim, ze tie definicie by sa hodili..
lebo ziarlivost ide spolu s laskou a doverou.. zalezi vsak na forme..
ak chalan povie babe, ten list vyhod /od ineho chalana sprd x rokov/ tak to ej chore..
ak vsak jeden ziarli na druheho preto, ze mu na nom zalezi a boji sa o neho/nu tak si myslim, ze to sa celkom da.. kym to neprekaza vztahu..
nemyslim si ze je spravne, povedzme ak je chalan s babou na diskoteke a ona sa cely vecer bavi s niekym inym, ze by neziarlil.. hoc by to bol i davny kamarat z detstva, tak ziarlivost je na mieste.. ale vsetko s mierou a hlavne.. nenechat sa nou ovladnut..
Žárlivost je ohavná vlastnost, jíž se
vyznačují slaboši.
Psychologicky se jedná o přehnanou
závislost žárlícího na jistou
bytost, k níž se upnul. Z těch dvou
žárlí vždycky ten, který si
myslí, že má menší šance se uchytit
jinde, a proto se nechce vzdát
statutu quo, v němž má výhradní nárok na
osobu, jež je předmětem
jeho žárlení. Žárlící neví, že lásku si
nelze vybrečet ani vyvztekat
a že žárlením si řeže pod sebou poslední
zbytky naděje na lásku
milované bytosti. Žárlivců se totiž
každý bojí a prchá před nimi.
Ústředním omylem žárlivce je jeho
ukřivděný a chybný
předpoklad: Jak to, že když já ho tak
miluji, tak on na mě kašle?
Jako by to, že já mám někoho rád, byl už
dostatečný důvod pro
to, aby i on měl rád mne.
@tuba - jednoznčne dôvera musí prekryť žiarlivosť Manželstvo je o vzájomnej dôveere, ak začneš nebodaj pochybovať a začneš kontrolovať, to je prvá vážna trhlina do lásky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ked tvojej holke niekto cumi do vystrihu, aj ked vies, ze ona sa neda, ale ziarlis, neprijemne je to....
lebo ziarlivost ide spolu s laskou a doverou.. zalezi vsak na forme..
ak chalan povie babe, ten list vyhod /od ineho chalana sprd x rokov/ tak to ej chore..
ak vsak jeden ziarli na druheho preto, ze mu na nom zalezi a boji sa o neho/nu tak si myslim, ze to sa celkom da.. kym to neprekaza vztahu..
nemyslim si ze je spravne, povedzme ak je chalan s babou na diskoteke a ona sa cely vecer bavi s niekym inym, ze by neziarlil.. hoc by to bol i davny kamarat z detstva, tak ziarlivost je na mieste.. ale vsetko s mierou a hlavne.. nenechat sa nou ovladnut..
vyznačují slaboši.
Psychologicky se jedná o přehnanou
závislost žárlícího na jistou
bytost, k níž se upnul. Z těch dvou
žárlí vždycky ten, který si
myslí, že má menší šance se uchytit
jinde, a proto se nechce vzdát
statutu quo, v němž má výhradní nárok na
osobu, jež je předmětem
jeho žárlení. Žárlící neví, že lásku si
nelze vybrečet ani vyvztekat
a že žárlením si řeže pod sebou poslední