Na Slovensko nedam dopustit, sme naadherna krajina, nepocitam gheta niektore, ja osobne milujem svoju mestsku cast a do buducna sa neplanujem odtialto ani pohnut, zijem tu cez 20 rokov a pokial ma nieco vazne neprinuti odist, tak tu aj mienim dalej ostat
Kto hovori ze na slovensku sa zije zle nech si skusit ist byvat niekam do auganistanu.... slovakia je nadherna mierumilovna krajina a zije sa mi tu super
Nuz... dakujem ze ste hlasovali ... moj postoj k SVK nebol vzdy velmi ruzovy popravde mne sa tu dobre velmi dlho nezilo.... povazujem sa za cloveka ktory sa dokaze odosobnit a brat veci z nadhladu co mi dovoluje OBVIKLE zaujat objektivny postoj ale v tomto som bol dost zakomplexovany .... special Thanks for esse ktory si dovolil otvorit si usta a objasnit mi moju chybu ... moj nazor je momentalne taky a myslim ze uz taky aj ostane.... nech zijeme kdekolvek svoj svet si tvorime sami a sami si urcime ako nam bude snad okrem krajin kde si clovek fakt nic neurci a kde je vojna ako napisal avoir....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Áno, ale myslím si že inde by to bolo lepšie
nemusí byť pre každého táto krajina najideálnejšia, ale tak keď sa odtiaľto nemieniš odjebať tak aspoň hubudrž a krok spolu s tým tiež
slovensko je skvelá krajina a jediné, prečo by som išiel do zahraničia je kvôli cudziemu jazyku, inak odtiaľto nemienim odchádzať