Žijete vo svojom živote s prázdnotou ... máte depresie ?
neviem či to poznáte ..síce sa každý má často na nič no depresie spôsobené prázdnotou , nechutou žiť a tým že vidíte všetko černe nemá každý ... nemám na mysli tie ktoré sa liečia antidepresívami ale tie čo ludí dusia vo vnútri ...zažili ste niečo také ?
moje "stavy" su spoesobene tym ze neviem kam patrim, kde chcem patrit a ci vobec chcem niekam patrit, tym ze sa nemam s kym rozpravat, mam chut byt s niekym ale nie je to nikto z tych ludi co poznam, lebo nikto ma nechape cize, moj stav sa vola PUBERTA a nie depresia...takze som off topic
no obcas mam pocit prazdnoty ale az taky ze by som trpel nejakou depresiou to zas nie...trapim sa vtedy ale len chvilku...potom vzdy niekto dojde a dokaze mi zlepsit naladu
Mnoho cieľov sa nakoniec ukáže ako prázdnych potom, čo sme premrhali roky na ich dosiahnutie.
V našej spoločnosti humanizmu sa ľudia ženú za rôznymi cieľmi mysliac si, že tie im dajú zmysel života. Niektoré takéto ciele sú: úspech v obchode, bohatstvo, dobré vzťahy, sex, zábava, dobročinnosť, atď. Ľudia sami priznávajú, že keď dosiahli svoje ciele – bohatstvo, vzťahy, rozkoš, stále pociťovali vnútornú prázdnotu – pocit prázdna, ktoré sa ničím nedá naplniť.
"Márnosť nad márnosť! Všetko je márnosť." Tento autor mal nezmerné bohatstvo, bol múdrejší ako ktorýkoľvek človek, čo kedy žil na zemi, stovky žien, palácov a záhrad, ktoré boli pýchou jeho kráľovstva, najlepšie jedlá a vína a každý možný druh zábavy. A v istej chvíli skonštatoval, že všetko, za čím sa jeho srdce hnalo, dosiahol. Ale aj tak "život pod slnkom" (život prežívaný akoby existovalo len to, čo vidíme svojimi očami a vnímame svojimi zmyslami) je bez zmyslu! Prečo existuje takáto prázdnota? Lebo Boh nás stvoril pre niečo viac ako len pre skúsenosť tu a teraz. "Vložil večnosť do srdca človeka..." V našich srdciach sme si vedomí toho, že musí byť ešte niečo viac ako len "tu a teraz".
@18 ser na nu, proste si povedz ze ti ta trapna hnusna depka uz natolko lezie na nervy ze sa ti ju uz nechce riesit, a ked to nepomoze chod sa poriadne strieskat a vykric to zo seba, pomaha to
nooo ja to mávam často.....ludia su hnusný , rodičia su zly , skola zabíja......a ked som prišiel o svojho psa a naj kamosku ,,,,stratil som kus seba x(
zazivam take daco a hlavne mi chybaju priatelia bo ti moji su strasne daleko a ja by som si rada zasla v piatok na diskoteku alebo len tak kdesi vypadla a to sa nikomu nechce alebo zas je daka vip party a vtedy ma chyti takyto stav
Obcas sa stane,ale neberiem to nejak tragicky..ked zostanem necakane sama bez spolocnosti a mam nejake hrozne skolske povinnosti,vtedy ma to zvycajne chyti ..ale nieje to nic katastrofalneho,vsetko prejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
PS: Nie som emo decko pod 14 rokov
@2 prežívaš z toho diskiminovania emocionálny zažitok choď sa podrezať a neurob veľku kaluž v kupelni, kto to ma po tebe furt umyvať?
Život bez Boha je takýto.
Aj ja som mal takéto stavy, ale posledné roky už neviem čo to je.
V našej spoločnosti humanizmu sa ľudia ženú za rôznymi cieľmi mysliac si, že tie im dajú zmysel života. Niektoré takéto ciele sú: úspech v obchode, bohatstvo, dobré vzťahy, sex, zábava, dobročinnosť, atď. Ľudia sami priznávajú, že keď dosiahli svoje ciele – bohatstvo, vzťahy, rozkoš, stále pociťovali vnútornú prázdnotu – pocit prázdna, ktoré sa ničím nedá naplniť.
"Márnosť nad márnosť! Všetko je márnosť." Tento autor mal nezmerné bohatstvo, bol múdrejší ako ktorýkoľvek človek, čo kedy žil na zemi, stovky žien, palácov a záhrad, ktoré boli pýchou jeho kráľovstva, najlepšie jedlá a vína a každý možný druh zábavy. A v istej chvíli skonštatoval, že všetko, za čím sa jeho srdce hnalo, dosiahol. Ale aj tak "život pod slnkom" (život prežívaný akoby existovalo len to, čo vidíme svojimi očami a vnímame svojimi zmyslami) je bez zmyslu! Prečo existuje takáto prázdnota? Lebo Boh nás stvoril pre niečo viac ako len pre skúsenosť tu a teraz. "Vložil večnosť do srdca človeka..." V našich srdciach sme si vedomí toho, že musí byť ešte niečo viac ako len "tu a teraz".
a nie som emodecko pod 14 rokov achh..