@3 hej, lebo to je úplne myslené vážne a nie je to vtip a naviac to reprezentuje všetky feministky
a feminizmus originálne hovorí o rovnosti pohlaví, nie o ženskej nadvláde, takže je to asi dosť jasné, ale mne je zas jasné, že autorovi a kope ďalších ľudí toto nie je jasné.
keby feministky boli len o masochistických praktikách a podobne, tak by mi to tak nevadilo, ale tak to jednoducho nieje ... ak sa teda na feministky tak kaurát nehrajú ...
@klaudiqaaa čo som chcel povedať ja, už naznačila @anzu v @8 . Ja som tú stránku videl už dávno a samozrejme ide o vtip.. Ale všimol som si, že kopa ľudí sa nechala nachytať. O to autorovi možno aj išlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
len tak btw:
feministky.cz
a feminizmus originálne hovorí o rovnosti pohlaví, nie o ženskej nadvláde, takže je to asi dosť jasné, ale mne je zas jasné, že autorovi a kope ďalších ľudí toto nie je jasné.
ako tak pozerám veľa ludi by sa racej zabilo
Vazne feministky su absolutny FAIL
ta stranka je fake, nepisu tam feministky ale ludia co chcu byt vtipny, myslel som si ze je to evidentne aj primitivnejsim ludom.
ale urcite to nepisem aby som obhajoval feminizmus, len mi vadi, ze v dnesnej dobe ludia beru kazdu kravinu ako fakt bez toho aby sa nad tym zamysleli