Dobryyyy vecer,dlho som nezalozila nijake forum a malokedy to robim,ale dnes ma v radiu inspirovali a pytali sa,ci ste pocas vztahupo vztahu zistili nieco o svojom partnerovi,co vas sokovalo a prekvapilo,ci uz prijemne,alebo aj nie. Ale snad prijemne .
Ok a aby nebol trapas a nikto mi sem nic nenapisal a nebola som smutna,tak si prispejem.
Tak mna sokovalo na mojom priatelovi prijemne,ze som sa pred par tyzdnami dozvedela,ze v jednej hre,ktoru hrava su mu dost dobre dari a v tej komunite je dost znamy a ja som to o nom nevedela..akoze vedela som,ze to hra,ale nie ze je v tom taky dobry .ale zas ja som v tychto veciach dost neznala.
bol som v soku, ked som zistil, ze moja stara, napriek tomu ze je pravacka vie plynulo pisat lavou rukou a este zrkadlovo obratene... to preto, ze ma extremne vyvinute priestorove vnimanie a orientaciu... ja zas naopak, ja sa stratim vsade.. ked sme v nejakom vacsom meste (Praha, Vieden, Budapest) ona vzdy dava smer.. a ja len poslucham, lebo by som nikam netrafil
@mojdedo úplne normálne. a považujem sa za praváčku, ale v rodine máme kopu ľavákov a presne o toto ani môj otec nevie pochopiť, mi kedysi vravel, že jeho sestra je ľaváčka a hovoril, že "dokonca vie aj písať zrkadlovo" a ja pozerám úplne prekvapene, že to je úplne normálna a samozrejmá vec
Zistil som že môj dobrý kamarát z Chorvátska žije v meste kde sme boli pol roka dozadu na dovolenke (vtedy som ho poznal ale ešte sme sa nebavili o osobných veciach), a tiež som zistil že má rád melóny a kuracie prsia, ale najviac ma šokovalo že je to majiteľ jednej celkom rozrastenej stránky ktorá informuje pravidelne o novinkách zo sveta hier na PC. Pripadal mi ako obyčajný random gamer.
vo vzťahu som sa dozvedel o určitých veciach ktoré sa stali v podstate v úvode, no a neboli príjemné ... a po vzťahu som sa dozvedel tiež o určitých veciach ktoré sa stali v závere a taktiež neboli príjemné ... dá sa povedať že ma dosť nepríjemne šokovali pretože by som niečo také nečakal ... no a vždy sa teda týkalo iného muža ... no a aj ženy (nie z mojej strany, z jej) ..
co sa tyka posledneho vztahu, pozitiva: cim viac ho poznam tym viac ma prekvapuje aky je fakt velmi mudry a inteligentny /obcas to clovek zabudne vnimat kvoli jeho asi az moc easy going povahe, je to dost v kontraste/....no a negativne...co asi...no ze bol schopny nevery.
kedysi som mal priatelku a ona mala troch bratov a mal som pocit ze ma podvadza s niekym.Z prace som usiel a kupil si listok na bus lebo nejakym prekecnutim jej mamy som zistil ze isla na chatu,
Ked som tam uz bol tak cez okno som ju videl zo svojim bratom spolu v posteli a uz som ju ani neriesil, Bolo mi sice divne ze surodenci si davali jazyckove a vtedy som uplne vytriezvel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Tak mna sokovalo na mojom priatelovi prijemne,ze som sa pred par tyzdnami dozvedela,ze v jednej hre,ktoru hrava su mu dost dobre dari a v tej komunite je dost znamy a ja som to o nom nevedela..akoze vedela som,ze to hra,ale nie ze je v tom taky dobry .ale zas ja som v tychto veciach dost neznala.
A čo ja viem, budem musieť pouvažovať, čo prezdradím na môjho chlapa, aj keď občas z neho nevychádzam z údivu...
Inac neviem, isto toho bolo vela.
Ked som tam uz bol tak cez okno som ju videl zo svojim bratom spolu v posteli a uz som ju ani neriesil, Bolo mi sice divne ze surodenci si davali jazyckove a vtedy som uplne vytriezvel.