ŽIVOT NA INTRÁKU (prosím hlavne tých, kotorí tam bývajú)
Ahojte, .
Keďže odchádzam na strednú do Ba a nechcem cestovať, idem na internát. Bude to dievčenský internát, obedy budú iba v škole, ostatné si budem variť sama. Chcela by som vedieť niečo viac o takomto živote. Ako to zvládate? je to v pohode aleb
ale tak vazne tu bolo tych intrakovskych tem dost tak staci hodit tam hore do polika HLADAJ slovo INTERNAT a vyjde ti vsetko mimochodom to nieje na Svatoplukovej 2?
uvarit si veceru neznamena, ze sa vies o seba postarat... a sice som nezazil zivot na intraku, ale chodil som na intrak za byvalou a bolo to hrozne... vsade sama spina, hnus a primitivni ozrati studaci na kazdom rohu...
@tommyhot tu nejde len o to varenie. Budem tam bez rodičov,s inými babami, Ja budem mať zabezpečený tak nocľah, sprchu, wc a pod. Nikto mi však nenavarí, neuprace, neumyje pomne riad a pod. neoperie, neožehlí...
@saskia988 nie len na tie predosle bolo viac odpovedi a tak by si sa dozvedela viac, ale pohoda a hej inak osamostatnis sa a tak, cely tyzden budes bez rodicov, do obchodu budes behat ty a take veci sa zmenia inak nic
budu ta tam srat poriadne niektori ludia ... ... ale inak dopohody ... mne sa tam paci .. cojaviem ... ale zas ... ja tam necitim ziadne osamostatnenie ... mam presne vyhradeny cas kedy mozem ist von ... cojaviem . mzno fakt len to, ze si po sebe umyjem riad + poupratujem izbu ... ale to bezne robim aj doma .. vlastne doma mam este aj viac prace ... takze veget
@saskia988 jasné ja sa nestazujem, sice som na intraku pomerne kratko, no na intraku u nas je povinne stravovanie ale ja som si to vybavila aby som sa nemusela stravovat tam, cize si vsetko varim alebo kupujem, obycajne jedla rychle
@karin28398 ale kdeže. ešte ani neodišli poriadne prihlášky na školu to sa vybavuje až potom sa mi zdá prečo s pýtaš? ou a nežiješ na wifonkách a tak..či? pretože ja nechcem byť 4 roky na polotovaroch. Nebudem síce nejako extra vyvárať, ale niečo rýchle a také "normálne" nepreferujem tie sáčkové polievky a tak
@saskia988 sharovat s niekym izbu za 5 korun nie je podla mna osamostatnenie.. a neviem o tom, ze by sa dalo na intraku prat, cize veci si budes nosit domov.. na varanie si uz dost stara a umyvat a upratovat si po sebe je common sense...
ja som bola pol roka na intráku - jediné ,čo mi vadilo bol zákaz nosenia cudzích osôb do priestorov školy a večerné vychádzky + nekonečné vybavovanie priepustok a kľúče od izby ,ktoré keď neboli do 7:30 na vrátnici tak sme mali problém (a trochu tie "luxusné kúpeľne") alebo šibnutá vychoška ,ktorá sa ti tam pritrepe o 4 ráno a hučí po tebe ,aby si upratala neporiadok spolubývajúcej
Ako píše Tommy. Priprav sa na to! Intrák je samá špina, hnus, ožratí študáci, nieje si kde oprať, takže všetci sme špinaví a zapáchame, nemáme čistiace potreby a nikto tu neupratuje, takže výkaly vytejakú z hajzlov a rozšlapávame si to po izbách, myši, potkany, šváby na dennom poriadku, chodíme pred intrák pod strom robiť potreby, umývame sa iba keď prší a rastú nám tu všade veľmi divné rastliny a huby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
1. nemám pocit, že by som sa o seba musela starať nejako viac, ako keď som bola doma
2. komu by sa chcelo variť? pozdravujem týmto môj obed. už tretí deň za tento týždeň mám zemiaky so zakysankou
ja som bola pol roka na intráku - jediné ,čo mi vadilo bol zákaz nosenia cudzích osôb do priestorov školy a večerné vychádzky + nekonečné vybavovanie priepustok a kľúče od izby ,ktoré keď neboli do 7:30 na vrátnici tak sme mali problém (a trochu tie "luxusné kúpeľne") alebo šibnutá vychoška ,ktorá sa ti tam pritrepe o 4 ráno a hučí po tebe ,aby si upratala neporiadok spolubývajúcej
inak je intrákový život super
@burble vie, ona tu bola tiež