Úplne by mi stačilo aby som
1. nebol nervózny skoro zo všetkého, bol viac uvoľnený
2. dokázal bez problémov osobne komunikovať s ľuďmi
To by mi aj úplne stačilo, bol by som úplne spokojný s týmto, toto je pre mňa dosť veľký problém. Tretie by som chcel niečo, čo by ma ako prvé napadlo, alebo pre nejakú inú osobu by som niečo prial.
2. aby som mal v PC "anime postavu" ktorá by normálne rozmýšľala ako živá, komunikovala a všetko a proste by to bol taký virtualny friend v PC niečo ako Ene z Kagerou Project
3. niečo osobné...
1. Aby ma prijali do NR na VS
2 . Aby mi zniesla na zem mojho vysnivaneho princa
3. Aby som mala stastny, plnohodnotny zivot, plny prekvapeni a uzastnych zazitkov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ďalej neviem, toto je pre mňa priorita
1. nebol nervózny skoro zo všetkého, bol viac uvoľnený
2. dokázal bez problémov osobne komunikovať s ľuďmi
To by mi aj úplne stačilo, bol by som úplne spokojný s týmto, toto je pre mňa dosť veľký problém. Tretie by som chcel niečo, čo by ma ako prvé napadlo, alebo pre nejakú inú osobu by som niečo prial.
2.) navzdy mat stastie
3.) nesmrtelny
2. aby som mal v PC "anime postavu" ktorá by normálne rozmýšľala ako živá, komunikovala a všetko a proste by to bol taký virtualny friend v PC niečo ako Ene z Kagerou Project
3. niečo osobné...
nemysli si,že rybka je hlúpa
2. aby som si našla dobre platenú prácu v mojom obore
3. aby som mohla cestovať po svete
2.... miliarda. čo budem chcieť
1. Arabelin prsteň
2. Aby nemala kosti
2 . Aby mi zniesla na zem mojho vysnivaneho princa
3. Aby som mala stastny, plnohodnotny zivot, plny prekvapeni a uzastnych zazitkov
ja si predsa nezelam dalsie zelania,ale nieco,cojaviem hodinky,co by mi splnili nekonecno zelani