Ahojte. Viem, že tu bolo veľa takýchto fór, ale ja chcem skrátka aktuálnu. Prosím, poradťe mi nejakú stránku, alebo aplikáciu, kde by som si mohol zlepšiť angličtinu a celkovo slovnú zásobu. Moja anglina je taká nič moc, ale snáď sa niečo nájde. Ď.
Duolingo - je tam Anglictina pre Cechov, s tymto kurzom konkretne nemam skusenost lebo to myslim nepotrebujem ale snazim sa tam ucit dalsich par jazykov a dost mi to pomaha. Je to zadarmo, treba sa len zaregistrovat a existuje aj appka.
@2 ja som si chcela na duolingo len tak vyskúšať, ako som na tom s anglinou, tak som si začala EN-CZ kurz... A prišla som na to, že neviem po česky ale inak je duo fajn
Ja odporúčam na vyskúšanie Rosettu Stone (je to dosť drahé, ale dá sa stiahnuť pirátska verzia)... Jazyk sa učí interaktívne "prirodzenou formou", alebo ako to nazvať, proste nie prekladaním a biflením sa zoznamu slovíčok a gramatiky, ale učíš sa priamo v danom jazyku prostredníctvom fotografií a popisu k nim, zároveň sú tam lekcie zamerané na výslovnosť a celkove je to fajn spracované
A ak si už pokročilý, tak počúvaj - hudbu, filmy, seriály, čokoľvek, a hlavne NEPREKLADAJ
Ja sa učím angličtinu roky a stále mi to nejde na perfektnej úrovni ale to ti nikdy nepôjde ak v tom jazyku nezačneš komunikovať a aktívne ho používať v tom najlepšie pomôže zrejme len pobyt v Anglicky hovoriacej krajine.
Každopádne odkedy som začal používať Duolingo a pozerať rozprávky v angličtine zlepšil som sa každopádne popri tom musíš robiť aj nejaké tie cvičenia aby si sa zlepšil v časoch a v tom kde je problém v tvojej angličtine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja odporúčam na vyskúšanie Rosettu Stone (je to dosť drahé, ale dá sa stiahnuť pirátska verzia)... Jazyk sa učí interaktívne "prirodzenou formou", alebo ako to nazvať, proste nie prekladaním a biflením sa zoznamu slovíčok a gramatiky, ale učíš sa priamo v danom jazyku prostredníctvom fotografií a popisu k nim, zároveň sú tam lekcie zamerané na výslovnosť a celkove je to fajn spracované
A ak si už pokročilý, tak počúvaj - hudbu, filmy, seriály, čokoľvek, a hlavne NEPREKLADAJ
Každopádne odkedy som začal používať Duolingo a pozerať rozprávky v angličtine zlepšil som sa každopádne popri tom musíš robiť aj nejaké tie cvičenia aby si sa zlepšil v časoch a v tom kde je problém v tvojej angličtine
Beeg
xVideos
XNXX
Mad Thumbs
VideoLovesYou
... to ani nestihneš za rok možno všetko