Zdravím, poslednej dobe riešim situáciu s ktorou som sa ešte nestretol. Ide o to, že cítim náklonnosť k jednej mojej spolužiačke (láskou by som to nenazval). Posledný týžďen som z nej mimo, namäkko. Je veľmi šarmantná, podmanivý pohľad, jemný úsmev, intel
ja by som ti povedala ze nechaj ju tak.. ak je s nim rok a pol a je s nim stastna tak pravdepodobne ty miesto jej priatela nenahradis, za ten rok a pol uz asi niecomu podobnemu odolavala a ako vidis, su stale spolu.. tym padom ak uz mame jasne ze spolu nebudete tak je zbytocne aby si sa este viacej namotaval
Ako by som to povedal, ja jej priateľa nechcem nahradiť, ja im prajem zo srdca všetko dobré. Ale keď ona si ma tak omotala okolo prsta (predpokladám že neúmyselne), že sa toho neviem zbaviť.
@6 a kto ta toho ma zbavit? tak samozrejme ze to nie je lahke, ale ked tu budes fnukat to situaciu nijako neovplyvni.. proste sa drz od nej dalej, my ziadne zazraky za teba nespravime
Ako by som ešte ozrejmil situáciu. No, stači, že sa na mňa pozrie a mne sa podlamujú kolená. Mne ide o to aby som sa zbavil takéto pohľadu na ňu. dávnejšie sme nemali problém sa spolu porozprávať, ísť na kávu. Ale teraz len pri pohľade na ňu sa mi potia ruky, už ju pomaly ani nedokážem osloviť.
@antifunebracka Nie je ľahké nájsť si inú. Mi to pripadá ako keby som skúšal ktorá sa chytí. Pokúsim sa nechať ju "na pokoji". Snáď sa to vráti do starých koľají.
@cabra ked si nenajdes inu, na ktorej sa vyventilujes pocitovo, zacne sa v tebe hromadit zlost a pohadas sa s touto a uz ani kamosi nebudete. nvm preco, ale tak to byva
tak keď si teda ona teba "omotala okolo prsta", ako si sám napísal, a je jej s tebou dobre a podľa toho ako často ste spolu, tak zrejme jej to vyhovuje a chce byť v tvojej prítomnosti, tak zrejme je nejaký problém v jej vzťahu medzi ňou a jej priateľom... takže bod pre teba... je možné že ťa má viac ako len rada...
@cabra hlavne nič nerieš. všetko vyrieši čas. ty len ako starý mazák čakaj na svoju šancu tá príde, skôr ako sa nazdáš zase dnes vzťahy dosť stoja za ... ľudia sa schádzajú ako i rozchádzajú. proste ako králiky
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
nikdy nepostavis svoje stastie na cudzom nestasti, to si pamataj.
takze celom vzad a odchod.
(resp. je na tebe ci bude pre teba tazsie uplne sa od nej "odstrihnut" alebo pokracovat v kontakte ale s tym ze nikdy nezasiahnes do jej vztahu. to uz musis vediet sam.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Na druhú stranu,...je mi sympatické, že nechceš narušiť to čo funguje. Resp. že sa snažíš vyhnúť postu tretej osoby...
ak nie si...nevidím problém.
myslela som to, ako opisujes svoju naklonnost k nej...a zjavne to je aj tak zbytocne
( antifunebracka )
tak keď si teda ona teba "omotala okolo prsta", ako si sám napísal, a je jej s tebou dobre a podľa toho ako často ste spolu, tak zrejme jej to vyhovuje a chce byť v tvojej prítomnosti, tak zrejme je nejaký problém v jej vzťahu medzi ňou a jej priateľom... takže bod pre teba... je možné že ťa má viac ako len rada...
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
» seduction.sk/kurzy-seminare-...
Martin, Zvolen
takze celom vzad a odchod.
(resp. je na tebe ci bude pre teba tazsie uplne sa od nej "odstrihnut" alebo pokracovat v kontakte ale s tym ze nikdy nezasiahnes do jej vztahu. to uz musis vediet sam.)