dajme tomu baby, že určitú dobu používate/používali ste rovnakú značku kozmetiky. myslíte že je dobré raz za čas vymeniť značku, prípadne ju prestať používať úplne? videli ste tam nejaký citeľný rozdiel? akú za akú ste vymenili? (ak ste vymenili)
myslim si, ze sa ti nic stat nemoze ja menim kozmetiku stale pretoze hladam, ktora mi uplne sadne
vacsinou vichy bioderma alebo la roche-posay , no a najlepsie mi sedi la roche-posay takze urcite vymen , nemas sa coho bat prinajhorsom sa vratis k starej
nevidim dovod preco to menit ked mam z toho raz dobru plet tak naco si budem davat nieco ine (sampony detto)
ale v ramci skusania ci nie je nieco lepsie preco nie?
ja som pouzivala dost dlho clean and clear bolo to okej potom som kupila neutrogenu (namotala som sa na reklamu a je to porovnatelne mozno aj kusok lepsie ale ja mam dobru plet aj ked si ju necistim
Ja som začala meniť kozmetiku, keď mi prestala vyhovovať. Inak mám z toho dosť stres, keď treba stále niečo nové hľadať a stále to nie je ono. Pokiaľ máš niečo osvedčené, ja by som neskúšala zo zvedavosti nič. Iba ak nejakú vzorku.
dlho som používala kozmetiku Garnier na problematickú pleť a teraz som prešla na značku Bioderma samozrejme rad na problematickú pleť AKN. myslím že to bolo fajn, lebo Garnier mi nezaberal už ako kedysi- som ho používala asi 4 roky.... ako niečo katastrofálne to nebolo, ale tak zmena je prirodzená
@4 je blbosť pri šampónoch detto, nájdi jednu čo ti vyhovuje, a používaj kým ti vyhovuje ja som prešla zo všetkého možného na Vichy (mám od nich pleťovú vodu, krámy aj makeup) a som spokojná
napríklad s tými šampónmi, už roky používam jeden, skúšala som medzitým aj iné, ale len ten jediný trochu pomôže môjmu problému a to je krepovatenie vlasov.po iných mám otrasné vlasy.
ale inak vždy sa snažím skúšať nové, ak je možné, tak cez vzorky a ak som spokojná, neostanem verná tej značke čo mám alebo znením.
možno ešte jeden produkt ktorý budem používať stále a ktorý nechcem zmeniť je micerálna voda sensibio h2o od biodermy. super to odlíči pleť, nevysuší ju , pleť je potom svieža.
ja nemam pocit zeby som nasla kozmeticky rad nejakej znacky co by mi uzasne pomohol s mojou pletou - viac menej vsetky mi sluzia len pre dobry pocit ze nieco pre tu svoju plet robim. vyskusala som viacero znaciek, v poslednej dobe viackrat opakovane sada s nejakym zelenym cajom, ci cajovnikom ci co ja viem co z avonu. ale ked ma to omrzi, nemam problem ist o dum dal.
pletove masky stracaju na efektivnosti ked pouzivas tie iste dokola dlhu dobu, ale inak kozmetika ako kremy, pletove vody.. ja pouzivam asi tri roky to iste a nemam pocit, ze by mi to nejak menej pomahalo. ale moja rutina je zakladna clean and clear pletova voda a nivea baby pletovy krem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@piter09 že? niečo na tom bude, tak ako aj napr šampóny
vacsinou vichy bioderma alebo la roche-posay , no a najlepsie mi sedi la roche-posay takze urcite vymen , nemas sa coho bat prinajhorsom sa vratis k starej
ale v ramci skusania ci nie je nieco lepsie preco nie?
ja som pouzivala dost dlho clean and clear bolo to okej potom som kupila neutrogenu (namotala som sa na reklamu a je to porovnatelne mozno aj kusok lepsie ale ja mam dobru plet aj ked si ju necistim
make-up teraz nepoužívam...ale inak mám veľa vecí od Nivea a to som už dlho nemenila...a miss sporty, to som tiež dlho nemenila...
ja som taká zvyková, veď vieš...si na niečo zvyknem a potom už kupujem úplne automaticky a nerozmýšľam nad tým
ale inak vždy sa snažím skúšať nové, ak je možné, tak cez vzorky a ak som spokojná, neostanem verná tej značke čo mám alebo znením.
možno ešte jeden produkt ktorý budem používať stále a ktorý nechcem zmeniť je micerálna voda sensibio h2o od biodermy. super to odlíči pleť, nevysuší ju , pleť je potom svieža.
Ja som iba prešla z tých čo mi robili nič, na značku po ktorej som pocítila zlepšenie pleti (Bioderma).