nič konkretne ... zmysel si určiš ty sam nikto ti ho nenadiktuje, z biologického hladiska je to však ,,prežitie a reprodukcia,, ... vyber si z toho čo chceš ... ja sa na život a svet snažím pozerať mimo osobného hladiska, čiže globálne, som bytosť a cicavec tak isto ako aj zvieratá tu okolo nás, líšime sa len vyššou inteligenciou - dokonalejším mozgom ( ak nepočítam vizuálne zmeny ) ... aký zmysel majú oni? ... žiť a páriť sa ...
ak chceš nejaký zmysel života nájdi si ho a chod si za ním ...
To musí pochopiť každý človek sám. Pre mňa je zmysel už len to, že žijem, že počúvam hudbu, vidím prírodu, že mám to šťastie, že žijem v dobe, kedy ľudstvo má aké-také vysvetlenie pre rôzne javy a tak...
deti jednoznaccne, jedine co po sebe zanechas naveky, svoje geny, nieco z teba.. s touto otazkou som uplne vysporiadany a mam k nej jasny postoj, zmyslom zivota je mat deti, teda minimalne 1
podľa mňa by mohla byť všeobecná definícia zmyslu života, že človek by mal dať život ďalšej generácii, vychovať ju, niečo po sebe zanechať, niečo zmeniť, niečo zlepšiť, niečo zažiť a niečo sa naučiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ak chceš nejaký zmysel života nájdi si ho a chod si za ním ...
Temnejšia si myslí: Prežiť
Mama si myslí, že by som mala padať do postele.
život ho ani nepotrebuje
Nice