Byť šťastná a dosiahnuť aby aj ľudia okolo mňa boli šťastní.. Žiť tak, aby som keď zistím ,že zomieram nemusela spomínať len na to zlé čo som spravila ale aby som našla viac toho dobrého..
Prekonávať svoje zlé vlastnosti každý deň a byť o trochu lepšia, a dufáť že sa niekedy aspoň priblížim k tomu aká by som mala byť.. NEPRESTAVAT SA UCIT AKO SPRAVNE ZIT..veď ľudia nevidia aké by to bolo krásne keby sme sa naučili skutočne žiť..boli by sme slobodní
Pre zvieratá je to rozmnožovanie a prežitie. No my sme ľudia každý si nájde svoj zmyslel života skôr či neskôr. Ak sa to nestane do konca svojho života tak nemal prečo žiť. Pre niektorých je zanechať potomkou, hudba spev aj hociaké maličkosti sa môžu stať zmyslom života.
zmyslom je nacučit sa láske...všeobecnej láske. Láske k ludom, láske ku rastlinám, láske ku daždu, láske ku zvieratám, láske ku zlým susedom, láske k slnku či mesiacu, naučiť sa odpúštať, naučiť sa vychutnávať.... Naučiť sa pozitívne mysliet...zmyslom života je láska a láska je učenie
Mysotos : ucit sa spravne zit ? skutocne slobodni ?
sorry ale to su take koniny ze az !!!!
-- povedz mi prosim ta ako zistis ze zijes spravne - nic ako absolutne dobro neexistuje a ani existovat nebude. Ak tomu veris gratulujem si optimista a optimista nie je nic ine ako malo informovany realista
--a absolutne slobodny ? viec co by to bolo byt absolutne slobodny ? Kua to by bol bordel vo svete vacsi ako je teraz. Absolutne slobodny znamena zit bez akejkolvek autority.
statut autority nabera na seba akakolvek institucia drziaca tzv. na uzde vsetky mozne i nemozne ciny a nasledky cinov ktore by inak mohli byt uskutocnene ak by mal clovek absolutnu slobodu
Okrem toho uniest absolutnu slobodu je velmi tazke a pochybujem ze by to ludstvo zvladlo, to by bol skor konec sveta !!!
Len si mysli ze nieco ako spravny zivot neexistuje bo ho este nikdo poriadne nezadefinoval, a ak by sa o to dakto pokusil, vzdy sa najde dakto kto ho skritizuje
Black Angel:akonahle povies ze sa nieco neda tak to znamena ze sa o to ani nepokusis, ja preto nehovorim ze sa to neda ale skusam ci sa to da. lepsie ako nerobit nic. A ja som realista, niekedy optimista a ninekedy viac idealista .. ale vzdy viem ze dobro tu niekde je, sice mozno dokopane dakde v kute ale to nie je jeho chyba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Aky je tvoj zmysel zivota ?
Prekonávať svoje zlé vlastnosti každý deň a byť o trochu lepšia, a dufáť že sa niekedy aspoň priblížim k tomu aká by som mala byť.. NEPRESTAVAT SA UCIT AKO SPRAVNE ZIT..veď ľudia nevidia aké by to bolo krásne keby sme sa naučili skutočne žiť..boli by sme slobodní
sorry ale to su take koniny ze az !!!!
-- povedz mi prosim ta ako zistis ze zijes spravne - nic ako absolutne dobro neexistuje a ani existovat nebude. Ak tomu veris gratulujem si optimista a optimista nie je nic ine ako malo informovany realista
--a absolutne slobodny ? viec co by to bolo byt absolutne slobodny ? Kua to by bol bordel vo svete vacsi ako je teraz. Absolutne slobodny znamena zit bez akejkolvek autority.
statut autority nabera na seba akakolvek institucia drziaca tzv. na uzde vsetky mozne i nemozne ciny a nasledky cinov ktore by inak mohli byt uskutocnene ak by mal clovek absolutnu slobodu
Okrem toho uniest absolutnu slobodu je velmi tazke a pochybujem ze by to ludstvo zvladlo, to by bol skor konec sveta !!!
Teraz vyrok odo mna:
"Nie je dolezite aby si vedel, ci to co robis je dobre alebo zle. Jedine co treba je, aby si vedel, ze lepsie si sa rozhodnut nemohol."
Lebo nikto z nás nedefinoval správny život
Možno preto si to myslím, ale to je len môj subjektívny názor
"Zmyslom zivota, je najst zmysel zivota"
s tym co si prave napisal uplne suhlasim
Len si mysli ze nieco ako spravny zivot neexistuje bo ho este nikdo poriadne nezadefinoval, a ak by sa o to dakto pokusil, vzdy sa najde dakto kto ho skritizuje
ja netvrdim ze sa to neda len tvrdim ze to nie je zadefinovane a v tom je priblizne taky rozdiel ako medzi pojmami a dojmami
--a taktiez netvrdim ze tu dobro neni, som to nikde ani len nespomenula.