Viera v Boha . Bez neho totiz zivot nema zmysel. Vsetko toto je docasne a velmi kratke ,hocikedy to moze skoncit trebars aj dnes alebo zajtra .....
Nema zmysel sa zameriavat na veci pozemske ale na veci nebeske.
Aj kebyze je sanca len jedna ku 10 ze Boh existuje ( ta sanca je ovela vecsia )a mensia ,aj tak by sa o tu sancu oplatilo bojovat , lebo takito clovek nema co STRATIT moze len ziskat.
@suzanne11 Ne,ne. To čo som myslel ja, sa volá Pascal's Wager. Ja som si iba zmýlil názov kedže je to od toho istého človeka. Blaise Pascal bol totiž fyzik, matematik a zároveň aj filozof a teológ.
@kassiar
Pascal argues that a rational person should live as though God exists and seek to believe in God. If God does actually exist, such a person will have only a finite loss (some pleasures, luxury, etc.), whereas they stand to receive infinite gains (as represented by eternity in Heaven) and avoid infinite losses (eternity in Hell). asi mysliš toto ? » en.wikipedia.org/wiki/Pascal%27s...
@suzanne11 Jj, ale čítal som to aj na viacerých stránkach, niekde to je aj v slovenčine ale nieviem kde. Ja som na to niekde náhodov narazil pri googlovaní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A tvoj?
@ps102 smutný? uhadla som? mam smutné?
Nema zmysel sa zameriavat na veci pozemske ale na veci nebeske.
Aj kebyze je sanca len jedna ku 10 ze Boh existuje ( ta sanca je ovela vecsia )a mensia ,aj tak by sa o tu sancu oplatilo bojovat , lebo takito clovek nema co STRATIT moze len ziskat.
myslel si toto: » sciencedemonstrations.fas.harvard.edu/presentations/p... ? ako to suvisi s vierou?
Pascal argues that a rational person should live as though God exists and seek to believe in God. If God does actually exist, such a person will have only a finite loss (some pleasures, luxury, etc.), whereas they stand to receive infinite gains (as represented by eternity in Heaven) and avoid infinite losses (eternity in Hell). asi mysliš toto ? » en.wikipedia.org/wiki/Pascal%27s...