Pripada mi to dost melancholicke a tak ok zila som pre lasku zistila som že lazka hmm neexistuje no stale verim ze je ale bojujem za svoj zivot a preto zial mam v tíme len silných hracov lebo je to moc moc tazka cesta.
Pre každeho ine: Zial vacsinou je zmysel zivota sex a peniaze ale su aj rodine typi alebo karieristi to mas rôzne
Neviem čo je zmyslom môjho života..Ak budem zomierať a skýtajú sa ma čo bolo zmyslom môjho života, tak asi až vtedy budem vedieť...Pretože priority sa menia...
zmysel života .. hmm .. ešte pár mesiacov dozadu to bolo cestovanie a celkovo kvalita života potom .. teraz skôr nechať niečo po sebe na svete najlepšie vlastnú krv, potomkov
nemam epicky zivotny ciel... zijem tak ze tancujem na hudbu ktoru mi hra zivot... zijem tak aby som bol spokojny... zijem tak aby som nebol viazany... zijem tak ze ked umrem tak budem mrtvy....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Pre každeho ine: Zial vacsinou je zmysel zivota sex a peniaze ale su aj rodine typi alebo karieristi to mas rôzne
+ praca nejaka ta rodina zdravie
..kvak..