chcela by som sa opytat ci niekto nema skusenosti s objednavanim znackovych veci cez net.pocula som ze su nejake zahranicke ale aj slovenske stranky kde sa da zohnat znackovy tovar napr . z anglicka ( replay,diesel,armani,dc..) za lacnejsie ceny.neviete n
ja si kupujem radsej to co si mozem v obchode vyskusat, nikdy som si neobjednaval oblecenie cez internet, ale uvazoval som o trickach, ale potom som na to asi zabudol
myslim, ze @Fxx to myslel ironicky... ale neni som si isty...
Ked ti mozem odporucit si to radcej vyskusaj... a fakt super ceny za znackove veci najdes v outletoch... v tvojom okoli sice nepoznam, ale urcite su... pre zapadne slovensko odporucam predajnu "Rossi" v Pezinku :p
niesom si velmi isty ale tusim da sa aj cez ebay urcite tam su aj znackove oblecenia ked tam je vsetko ale ianc neviem take viac specializovane stranky
Ja kupujem vyhradne v obchode nazivo. Ak su to moje oblubene znacky ani skusat nemusim, len si vyziadam velkost, pripadne model a farbu . . . vyplatim na hotovost a uz ma niet.
1.trieda kvalita, fakt stylove, dobre ceny a tiez mozes upravit si kazdy jeden navrh podla seba.....skusil som to a po tyzdni som mal tricko doma....odporucam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ked ti mozem odporucit si to radcej vyskusaj... a fakt super ceny za znackove veci najdes v outletoch... v tvojom okoli sice nepoznam, ale urcite su... pre zapadne slovensko odporucam predajnu "Rossi" v Pezinku :p
1.trieda kvalita, fakt stylove, dobre ceny a tiez mozes upravit si kazdy jeden navrh podla seba.....skusil som to a po tyzdni som mal tricko doma....odporucam
odporúčam všetkým