Ahojte, ja by som sa vás len chcela spýtať, či veríte na znamenia(charakteristiky), a kompatibilitu medzi jednotlivými znameniami a tak. Horoskopy nie, tie zväčša klamú. Ja to už dlhšiu dobu sledujem a všímam si ľudí, veľmi často to platí... skoro VŽDY, n
Tak pred par dnami mi niekto uplne jednoznacne uhadol znamenie, vraj to na mna dokonale sedi (kozorozec). Ze som taka ina nez ostani ludia, zvlastna, tak ze preto to vedel
Vždy sa smejem na tom, ako hrozne "sedí" charakteristika leva na mňa.. (hoci, keď sa to skombunuje s čínskou ovcov, niečo by sa tam našlo, ale to už je len také špekulovanie
tym hlupym horoskopom neverim. a tie charakteristiky znameni beriem s rezervou. no pred casom mi spoluziacka proti mojej voli citala charakteristiku mojho znamenia a bola som vcelku dost prekvapena, ze vacsina veci sedela. pekna nahodicka
samozrjeme, ze ano, ale nie vzdy musi vsetko sediet aj kvoli tomu, ze okrem znamenia zverokruhu je tu este ascendent...
ale na kompatibilitu medzi znameniami ani nie...pretoze kazdy clovek je iny a nemozes sa spoliehat len na to, ze ty si napr. skorpion a on byk a vobec sa k sebe nehodite, dost zalezi od povahy toho cloveka
Určite neverím na 100%, a už vôbec nie takým tým denným horoskopom v novinách. Presnejšie sú horoskopy vypracované podľa dátumu, času a miesta narodenia, hoci ani to nemusí byť úplne presné.
Moje znamenie (panna) na mňa takmer na 100% sedí, možno je to len náhoda, ale v žiadnom inom znamení nenachádzam toľko vecí, ktoré akoby písali podľa mňa.
Pri niektorých ľuďoch dokážem odhadnúť, aké sú znamenie, alebo skôr aké určite nie sú. A navyše ma (ako vraví aj môj horoskop ) podvedome strašne priťahujú býci, buď v úplne negatívnom alebo úplne pozitívnom zmysle
ja sa tým zaoberám pár rokov, a myslím si, že na každého z nás niektoré z tých charakterových vlastností platia...na mňa snáď všetky...a ľudí veľmi rýchlo zaradím, na 95% mi to vyjde
neverím na horoskopy, ja verím v rôzne iné kraviny, ako to, že niektoré tričká mám nešťastné a niektoré šťastné a na akú príležitosť sa svojou energiou hodí dané oblečenie alebo či donesie smolu a pod.
- dobry den , ja len, ze kde mate tie tlaciva na zmenu znamenia??
- vzadu na policke. na ake znamenie si zelate zmenit sa?
- schizofrenicke
- bohuzial, tento mesiac sa uz limit vycerpal, skuste to v juli. pripadne odporucam zmenu znamenia na byka alebo vodnara. vydavky spojene s tymito prenosmi hradi poistovna.
tým charakteristikám trochu, teraz si spomínam len na jednu babu, ktorá mi nesedí k svojmu znameniu. ale netreba to preháňať s orientovaním sa podľa toho, každého nás ovplyvňuje veľa vecí...ale niečo sa vždy nájde, čo sedí, pritom tie charakteristiky nie sú písané veľmi abstraktne, takže to asi má niečo do seba. ale v niečo ako kompatibilitu znamení neverím, ibaže by tí dvaja ľudia (takmer) presne vyhovovali opisu svojich znamení a potom sa podľa prečítania dalo ľahko vidieť, či tí ľudia majú podobný postoj k životu a hodiace sa vlastnosti.....ale kto tomu popisu fakt vyhovuje? a okrem toho, ten popis môže mať dve strany a aj tak nás celých nevystihne.
Tak ja nejako tomu extra neverim, co sa tyka horoskopov, take obdobie uz mam za sebou
no ale co sa tyka charakteristiky, tak je jasne ze to nemoze sediet na kazdeho ale ja som asi nejaka vynimka, lebo na mna sedi aj strelec aj drak ako "rit na serbel". A mnoho ludi mi odhadlo znamenie podla mojho spravania, takze nieco na tom asi bude
a ku kompatibilite sa nevyjadrujem lebo kompatilbilita partnerska ci nepartnerska mi nikdy nevysla. Nemala by som byt v dobrom vztahu s rybami a pannou a hla, najlepsie si rozumiem prave s nimi
no, tak my mame doma taky snár... a tam je o kazdom znamení niečo napísane, akoze taka charakteristika... a ked som ho prečitala... tak skoro väčšina z toho platí
@neith74 No ono znamenie este v kombinacii s niecim to bolo. Ja si vobec osobne nemyslim, ze som ina (len mi to sem tam niekto povie a skor mi to vadi). A na znamenia neverim vobec, to som pisala len tak pre zaujimavost
v charakteristiku verim, uz sa mi to potvrdilo u vela osob, ale v kompatibilitu velmi nie, ja si vobec nerozumiem s ludmi, s ktorymi si rozumiet "mam" a naopak rozumiem si s ludmi, s ktorymi si nemam rozumiet.
Charakteristika môjho znamenia (ryby) na mňa celkom sedí, až na zopár výnimiek...
Ale ani mne kompatibilita nejako nevychádza... Tí, s ktorými by som mala vychádzať, ma nevýslovne serú... A tí, ktorých by som mala neznášať, sú moji kamaráti
verím... do značnej miery. možno je to hlúpe, lenže ja som váha a v každom jednom horoskope mám uvedené, že sa ku mne hodí vodnár, strelec, blíženec a lev. doteraz každý človek, čo ma na prvý pohľad/konverzáciu zaujal, bol vodnár, strelec, blíženec alebo lev. (a váhy samozrejme
naopak, dvaja ľudia čo mi v živote najviac ublížili a najviac ma sklamali, boli ryby. obaja. a to, že je to najhoršie, čo váhu môže stretnúť, som si prečítala až dlho dlho potom...
ale zase vychádzam aj s kozorožcami, baranmi, býkmi (a to nie som zoofil ale čo ja viem... keď si mám z davu vybrať jedného, tak je to vodnár. zatiaľ vždy. moje osudové asi... hm
ja som vzdy na tieto veci verila mam naj kamosku v mojom znameni a mam aj kamosa,ktory je znamenie najlepsie pre rybu (mna a fest super si s nim rozumiem...a mam aj druhu najkamosku v znameni skorpiona a to je tiez naj znamenie pre rybu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale na kompatibilitu medzi znameniami ani nie...pretoze kazdy clovek je iny a nemozes sa spoliehat len na to, ze ty si napr. skorpion a on byk a vobec sa k sebe nehodite, dost zalezi od povahy toho cloveka
Moje znamenie (panna) na mňa takmer na 100% sedí, možno je to len náhoda, ale v žiadnom inom znamení nenachádzam toľko vecí, ktoré akoby písali podľa mňa.
Pri niektorých ľuďoch dokážem odhadnúť, aké sú znamenie, alebo skôr aké určite nie sú. A navyše ma (ako vraví aj môj horoskop ) podvedome strašne priťahujú býci, buď v úplne negatívnom alebo úplne pozitívnom zmysle
@chlapec - a tvoje dievcenske meno ?
- dobry den , ja len, ze kde mate tie tlaciva na zmenu znamenia??
- vzadu na policke. na ake znamenie si zelate zmenit sa?
- schizofrenicke
- bohuzial, tento mesiac sa uz limit vycerpal, skuste to v juli. pripadne odporucam zmenu znamenia na byka alebo vodnara. vydavky spojene s tymito prenosmi hradi poistovna.
moje chlapcenske meno je oliver a ked som bola upir bolo rEVILo
tak teda výkričník
no ale co sa tyka charakteristiky, tak je jasne ze to nemoze sediet na kazdeho ale ja som asi nejaka vynimka, lebo na mna sedi aj strelec aj drak ako "rit na serbel". A mnoho ludi mi odhadlo znamenie podla mojho spravania, takze nieco na tom asi bude
a ku kompatibilite sa nevyjadrujem lebo kompatilbilita partnerska ci nepartnerska mi nikdy nevysla. Nemala by som byt v dobrom vztahu s rybami a pannou a hla, najlepsie si rozumiem prave s nimi
Ale ani mne kompatibilita nejako nevychádza... Tí, s ktorými by som mala vychádzať, ma nevýslovne serú... A tí, ktorých by som mala neznášať, sú moji kamaráti
naopak, dvaja ľudia čo mi v živote najviac ublížili a najviac ma sklamali, boli ryby. obaja. a to, že je to najhoršie, čo váhu môže stretnúť, som si prečítala až dlho dlho potom...
ale zase vychádzam aj s kozorožcami, baranmi, býkmi (a to nie som zoofil ale čo ja viem... keď si mám z davu vybrať jedného, tak je to vodnár. zatiaľ vždy. moje osudové asi... hm