mam sen ze si necham vybrat uuuuplne vsetky /chvalabohu ich vela neni/ zatial som to nerealizovala ale jeden chalan si nechal sponad pery vybrat a nikdy som si nic nevsimla /a kedze som s nim chodila tak som sa nanho zvykla pozerat pomerne zblizka/
nemam ich az tak moc, ale viem minimalne o dvoch, ktore si raz dam urcite odstranit. ani nie z estetickych ako praktickych dovodov.. jedno mi zavadza pri holeni a druhe mam na chrbte a zachytavaju sa mi onho tricka..
S laserom neostava jazva.. aspon doktorka mi tak povedala... mne by tez mali jedno odstranit, aj ked ho skoro nevidno... len ho mam na tvari a uz som si donho milion krat zarezal s holiacim strojcekom
nemám ich moc, ale na jeseň si idem dať odstrániť jedno také modrosivé, úplne desivo okrúhle a hladké.. kožná mi to už odsúhlasila, ale vcelku sa bojím
nastastie ich mam dost malo a len malicke.. inak tie velke vypukle sa mi vobec nepacia, ale tak co s tym ma clovek robit, ak sa boji dat si to prec ...
nemám veľa ale na chrbáte som mala dve a tie som si dala vybrať...akou metódou??? to neviem...nejako to vydlabali aj s koreňmi a jazvy mám len malinké a sú strašne pekné
Mám kopu znamienok, ale skôr menšie, tých väčších a vystúpených nad kožu je len pár kusov, ešte som sa nedostala k tomu aby som si ich dala odstrániť, ani sa do toho nejako nehrniem.
Ja mám svoje znamienka rada mne sa páčia a nikdy ba som si ich nedala preč!A viem o tom,že sa páčia aj veľa iným ľudom mám na ruke jedno a na krížoch tak viac na boku také malé
mám na celom tele znamienka dve. a priateľ mi povedal, pretože na pohode, v najväčšom teple keď všetci behali v plavkách, sme sledovali kto má koľko znamienok a nenašli sme ani jedného bez znamienok. priateľ tvrdí, že možno čím menej znamienok tým dokonalejšia krása
Hej, mám veľmi veľa znamienok. Na pravom líci mám jedno také fest veľké, a okrem neho mám na tvári a krku ešte tak 8 ... neskutočne ma to irituje. Takisto, keď si ich musím na každej fotke retušovať strašná otrava -.- proste z estetickej stránky je to katastrofa...
Ale mama mi sľúbila že mi dá túto zimu vybrať také tri najväčšie tak dúfam že sa podarí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ja len za tu mini chybu
mate vela znamienka
a za zaujímave forum
ja chcem dat prec s laserom len nvm ci tiez ostane jazva..
Teda pokiaľ by som nemala také to veľké znamienko, ktoré trčí von.
nemalo byt kopa ale znameniek nie?
s laserom by nemala....myslim
´nú ceľeom tělô
taˇq přimeréně
aˇle kešhläm ńú tˇo
ale dala som si vybrať z ruky, bolo velké cca 1 cm, zostala mi jazva jak hovado!!! nevedia nič spraviť poriadne títo slovenskí chirurgovia...
...zadku.
@stenatko malé šošovičky nerátam
A konečne uvidím rozdiel medzi znamienkom a šošovičkou
Ale mama mi sľúbila že mi dá túto zimu vybrať také tri najväčšie tak dúfam že sa podarí...