už som zvyknutá na slová v ktorých sa má písať a nemám s tým problém takže by to bolo fakt zbytočné rušiť,skôr by to narobilo viac problémov a musela by som si dávať pozor aby som ho v niektorých slovách automaticky nepoužila
podla mna ma ypsilon svoj vyznam, dava nasmu jazyku svoju specificku tvar (ved kebi sme pisali furt vsetko s makkim i tak bi to vizeralu divne... tak polski a navyse, ked sa deti od mala ucia rozlisovat i/y podla gramatickych pravidiel, ulahcuje to neskor ich ucenie cudzieho jazyka
ja som pocul o tom ze na to uz ministerstvo skolstva myslelo. ale nakoniec od toho ustúpili pretoze prepisovanie "nových" kníh by bolo velmi nákladné na státny rozpocet... tak teraz píšme jak debili furt yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
neviem presne ako tá príhoda bola, ale za časov štúrovych niekto chcel zrušiť ypsilon a napísal o tom niekomu inému (tuším Bernolákovi, ale nie som si istý), a dostal odpoveď "Dobre, páni, len si nedajte podriť ideály."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
trikrát radšej preto používam jotu