Čaute, od septembra mi rastie horný pravý zub múdrosti.... Určite mnohí viete aká to je bolesť.. Prvý krát som s tým bola u zubárky v septembri, dala mi antibiotika.Zo začiatku to bolo celkom fajn,prestávalo to bolieť no začalo ma to znovu bolieť cez Vian
vždy sa ozvú, bolia ako sviňa a nabehne mi teplota v ideálnom prípade, a potom po pár dňoch je zas niekoľko mesiacov ticho a doteraz ani jeden nie je ani trocha na povrchu
svine sú to, ale aby som si na to dávala predpisovať nejaké lieky, tak to nie (iba si dám aspirín, ke´d je už najhoršie a potrebujem aspoň trocha normálne fungovať)
@bress Moja mamka keď bola asi v mojom veku tak tiež ju bolel zub múdrosti a hovorila mi že jej zubár dával dreň.... Neviem prečo to mne nespravila takto . Ja som sa jej chela opýtať ale zas ona je taká že by mi začala pindať že ona je odborník a vie čo robí...
@chlorofyl Mne síce povedala že mi tie antibiotika nechce dávať ale keď ma to bude bolieť tak mi ich predpíše... No vieš ja by som zubárku aj zmenila ale neviem kam by som šla,v našom meste ma žiadny nezoberie ... Akože moja je celkom fajn, len toto ma dostalo no...
je na to jednoduche riesenie, zmen zubarku. Nikto ta u nej nedrzi. Antibiotika sa davaju pri silnych zapaloch, ked neustupuju a nie je moznost vypustat hnis, co je takmer vzdy. Pripadne ak sa trha osmicka tak sa moze dat ako prevecia proti zapalu.
A podla zakona ta musi zobrat aj ini, ty mas pravo si vybrat doktora. Len sa nenechaj odbit
antibiotiká? no to mas dobrú trúbu zubarku, keď ma pár dní boli osmička tak si nedám ani analgetikum nie to aby som žrala antibiotiká! kým to nemáš fakt že brutál zapálené tak je to zbytočné
@bress Alebo nedalo by sa tak že by som prišla k inému zubárovi s tým ,či by mi to aspoň pozrel a vyjadril sa čo sa s tým da spraviť ? Ono u nás v meste to so zubármi nie je žiadna sláva totiž... traja zubári sú ožralci a zvyšné zubárky su v priemere tak cca. 55+ a tá moja má tak 35 asi.. Lebo by mi bolo celkom lúto keby idem k inej zubárke len kvôli tomuto ... Proste ona neni nejak zlá, dosť dobre opraví zuby len toto no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mám už tri. ani som nevedela, že rastú.
a teraz mi už vykuká štvrtý. a tiež je tichúčko.
svine sú to, ale aby som si na to dávala predpisovať nejaké lieky, tak to nie (iba si dám aspirín, ke´d je už najhoršie a potrebujem aspoň trocha normálne fungovať)
A podla zakona ta musi zobrat aj ini, ty mas pravo si vybrat doktora. Len sa nenechaj odbit