awojte birdzoši,,mam problem boli ma zubok už 3ti den trocha mi to opuchlo ,, lekarka nerobi až v utorok , na pohotovosť nejdem (nechcem ho trhať) kto poradi nieco na ten opuch neje velky ale trocha to boli(opuch) alebo nejaky domaci vynalez na bolesť
Dnes sa uz zuby skoro ani netrhaju, to je len ako posledna sanca. Ak tam mas nejaky zapal, tak ti to nareze, vycisti a hotovo, pripadne ti vyvrta kaz alebo vytrhne nerv - ale zub tam zostane + ti da lokalnu anestezu, takze nic nebudes citit. A ak ti ju neda automaticky, tak si ju mozes vyziadat. Uz nie si v stredoveku, kde sa vsetko trha
@tbm88 - ja som mal osmicku blbo natocenu, chirurgicky mi to vytahovali a tyzden som bol na ibalgine a pocul som ze niektori dopadli aj horsie (ak sa im to zapailo)
@lx ja mam divnu regeneraciu, nedavno mi zošivali šľachy v ruke, 3 tyždne som mal mať sadru a potom RHB asi 2 mesiace, že neohnem prsty po 5 dňoch som si dal sam dole sadru lebo ma tlačila po 14 dňoch som opäť trenoval, a po troch tyždňoch som sa s5 vratil aj k mrtvemu ťahu čiže tak nejak
ale bolí ťa zub len alebo aj ďasno? lebo ak máš akoby opuchnuté ďasno a bolí ťa na dotyk, tak to môžeš mať zahnisané, čiže ti to bude musieť narezať a vytlačiť hnis... čo sa môže na tom istom mieste potom opakovať ak tam máš ložisko. nie je to zrovna príjemné.
Nerv sa trha s anestezou, ak to robi bez toho tak to je masiar a nie zubar. K takemu by som v zivote nesiel. Mne ked trhali nerv, nic som nicitil a odchadzal som vysmiaty s tym ze mam umrtvenu polku celuste a necitim si jazyk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Dnes sa uz zuby skoro ani netrhaju, to je len ako posledna sanca. Ak tam mas nejaky zapal, tak ti to nareze, vycisti a hotovo, pripadne ti vyvrta kaz alebo vytrhne nerv - ale zub tam zostane + ti da lokalnu anestezu, takze nic nebudes citit. A ak ti ju neda automaticky, tak si ju mozes vyziadat. Uz nie si v stredoveku, kde sa vsetko trha
Mne osmičku davali von necele dva dni pred suťažou a pohode som to odsuťažil