Ľudia, čo si mám dať, aby ma nebolelo zajtra nič u zubárky? (okrem alkoholu), pretože ona je neskutočne blbá a keď mi robí zuby neskutočne to bolí, a vôbec nepoužíva nič na znecitlivenie (no použije, ale hovno to pomáha)
a ty jej povedz, nech ti dá niečo silnejšie na to, že tie injekcie či čo to ti nepomáhajú a keď sa aj tak nič nezmení, kašli na to, že je "rodinná", nájdi si inú
a mama vie, že je to krava, lebo aj jej už parkrát trhala zub ale koreň nechala v ústach.. ale ta ja neviem prečo mama ju nezmení.. a veď mám len 15! .. pomaly ani jej meno som doteraz nevedel a nie to ešte hľadať inú zubárku
ne, ale fakt? ja som si len tipol, som neveril že sa aj teraz trafím
ja som si už dávnejšie všimol, že mám neviem či je to dar, alebo zhoda okolností alebo čo, ale že dokážem človeka odhadnúť, aj cez internet, ako niekedy to nejde vôbec alebo neodhadnem všetko, ale inokedy sa mi s daným človek spája nejaké meno, aj spolužiakov som si tak zapamätal, že som už 1/3 triedy poznal, lebo na to svoje meno a priezvisko aj vyzerali ako ja viem to je vtipné, ale tak zjavne to fakt viem! woooooow
inak nevoláš sa priezviskom na p? také netradičné dačo, ale nie dlhé tipujem, niečo ako papuča, abo papčuň, abo také dačo?
@debilko25 čoo je vtipné? mi len povedz či som sa trafil, ale plííís úprimne, lebo väčšina ľudí je nasratá že som sa priblížil k tomu a povie, že sa volajú inak
a fakt by ma to zaujímalo, lebo mnohých ľudí som odhadol, tak hej či ne?
a som inak celkom normálny chalan, ako nič výnimočné hej si nemysli zas, ja len som pred rokom zistil že som akosi viac citlivý voči takýmm veciam a chcem vedieť či to nie je náhoda abo si to len ja myslím, že to viem ale pravda je iná
takže zrejme hej ne? to je jakééééé super teraz, čo keď z toho niečo viac môžem dostať
a fakt ťa nepoznám, ja som z prešova, ťa tu vidím prvý raz, myslíš že z kade môžem vedieť? ja som len bol zvedavý ako areaguješ na to, že som ťa oslovil peťo, že či sa tak voláš abo ne
Neviem čo máte ľudia za zubárov,teda viem tiež som mal takú piču. Teraz som zmenil a odvtedy mi trhala 2 korene,plombovala,vrtala,trhala nerv (injekciu použila len pri trhani korena) a absolútne nič ma nebolelo počas zákroku,úplne v pohode a to som na nete čítal samých uplakancov ako boli niekolko dní na liekoch.Jediné čo bolí je teraz otvorena rana od vytrhnutí koreňa,ale ani to nie je tak aby som si musel lieky dávat proti bolesti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a ty jej povedz, nech ti dá niečo silnejšie na to, že tie injekcie či čo to ti nepomáhajú a keď sa aj tak nič nezmení, kašli na to, že je "rodinná", nájdi si inú
A zajtra si zaplať injekciu
ne, ale fakt? ja som si len tipol, som neveril že sa aj teraz trafím
ja som si už dávnejšie všimol, že mám neviem či je to dar, alebo zhoda okolností alebo čo, ale že dokážem človeka odhadnúť, aj cez internet, ako niekedy to nejde vôbec alebo neodhadnem všetko, ale inokedy sa mi s daným človek spája nejaké meno, aj spolužiakov som si tak zapamätal, že som už 1/3 triedy poznal, lebo na to svoje meno a priezvisko aj vyzerali ako ja viem to je vtipné, ale tak zjavne to fakt viem! woooooow
inak nevoláš sa priezviskom na p? také netradičné dačo, ale nie dlhé tipujem, niečo ako papuča, abo papčuň, abo také dačo?
a fakt by ma to zaujímalo, lebo mnohých ľudí som odhadol, tak hej či ne?
a fakt ťa nepoznám, ja som z prešova, ťa tu vidím prvý raz, myslíš že z kade môžem vedieť? ja som len bol zvedavý ako areaguješ na to, že som ťa oslovil peťo, že či sa tak voláš abo ne
a ten vek 16 som si dal, lebo tu spolužiaci zo strednej chodili a mi čítali blogy