@milgamman bez opytania mozes zistit telefonne cislo doktorky. dokazes zistit jej adresu. dokazes zistit jej farbu vlasov, oci, topanok..ak si dobra, dokazes zistit aj jej krvnu skupinu. co ale absoluitne bez opytania nedokazes je zistit nazor inych ludi na jej schopnosti.
@notme aľe ano.. mozem si precitat recenzie na nete ale jakoze chapem, ze tymto si to ona vlastne chcela zistit.
Prosto a jednoducho, pri troche snahy mozes zistit bez opytania aj kedy chodi na zachod ako nejaky uchylny voyer zo CSI new york
@milgamman preco nie? potrebujem vediet aki su..chcem.prestupit a nrchcem zas ist k niekomu kto mi nebude vyhovovat preto sa asi pytam.. @tlstyholub no ja hladam strojcekoveho len neviem ktory z nich by ma prijal aj so strojcekom alebo ako to vlastne funguje inak..dobre meno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Prosto a jednoducho, pri troche snahy mozes zistit bez opytania aj kedy chodi na zachod ako nejaky uchylny voyer zo CSI new york
@tlstyholub no ja hladam strojcekoveho len neviem ktory z nich by ma prijal aj so strojcekom alebo ako to vlastne funguje inak..dobre meno
ale ináč parádička,fakt strašne milí,bodaj by za tie peniaze neboli,ale o moje zuby sa skvele postarali