@trdelniiiq tu v KE napriklad. mam dva take zuby co mi budu trhat a jeden co mi uz trhali vtedy som neplaatil...a ked som sa pytal ci sa zato bude platit teraz tak vravela ze nie len pojdem na rtg kvoli tomu ci tam je koren ci co...
Ja nie som z BA ale mam skusenost: original ma poslala zubarka do Martina, kde to robia zadarmo, ale tam ma objednali milión mesiacov dopredu a po čase ma to začalo fest bolieť, tak som si našla v žiline sukromného zubara, ktorý mi to hned na druhy den spravil, tympadom že to bola sukromna ambulacia tak prístup bol super, starostlivý a citlivý, cely čas ma upokojoval a všetko vysvetloval, pichol inekciu na umrtvenie a vyrezanie trvalo do polhodinky určite. Ten stál vyše 50 eur ale aj s poplatkom za urychlene ošetrenie. Onedlho som musela ísť aj na druhý zub, ten rástol tak že ho muel vysekať po kusoch čo bolo neskôr crucio - ten stál kolo 43 Eur takže tak.
ja som to tiez mal zadarmo. mozno to je zadarmo vtedy ak tam je kaz alebo ten zub skodi tak to je zadarmo ale ak si clovek poziada sam o vytrhnutie tak si musi zaplatit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@zubn á chirurgia na Heydukovej...
ale kamoške to zasa robili normálne v Nitre v nemocnici a neplatila za to nič
inak ten samotný zákrok je v pohode, len to potom bol asi najhorší týždeň v mojom živote