Tak a je to tu. Čas, na ktorý čakali mnohí Slováci. Kotleba sa infiltruje do štátneho aparátu. Čo si myslíte, je možné, že sa Stredné Slovensko odpojí od zbytku Slovenska a Kotleba bude vojvoda Stredného Slovenska, obsadí zbytky Slovenska a následne obnov
Podľa mňa sa stane to presne, na Východe a Západe ostanú iba cigáni a ostatní, no po tom, ako sa všetci bieloslováci strčia na Stred zistia že je pre nich príliš malý, teda sa po troch rokoch budú chcieť vrátiť naspäť na Východ a Západ. No tmaví spoluobčania to tam medzitým premenia na niečo medzi Afganistanom a Amazonkou, teda sa začne veľké dobyvanie na dvoch frontoch, jeden sa pokúsi obsadiť Košice a druhý Bratislavu, aby z tychto dôležitých už aj vojenských stanovíšť bieloslováci najprv sice obnovili svoju vládu, no nakoniec keďže Kotlebovi tam bude smutno samému na Strede a bude pomaly na mizine tak si vezme veľký úver od J&T ktorý ale nebude vedieť splácať, tak J&T zhabe všetky jeho územia ktoré predá doktorovi Ficovi aby sa vrátil z dôchodku, aby sa vlastne stal diktátorom v novostarej krajine oviec a on bude taký veľký, zošúverený bača.
Mal by som písať nejaké poviedky.
hrabe? som hrdá na to, že som bystričanska a že som vo voľbách podporila Kotlebu.. a tie tvoje pi*oviny si strč, p. Kotleba je NORMÁLNY ČLOVEK, ktorému ako jedinému spomedzi kandidujúcich politikov dôverujem, že situáciu v našom kraji zmení k lepšiemu.
Hej následne ovládne celé Slovensko. Potom sa pustí do násilných vpádov v rámci susedných krajín a ovládne celú strednú Európu - neskôr celú Európu a bude pokračovať v tom, čo sa nepodarilo Hitlerovi - Tretia ríša bude stáť na pevných základoch
velke kulove dokáže, akurátne sa dobre nabalí, lebo bude pri korite...
nie, vôbec mu nezávidím, lebo sa mu bude ťažko zomierať, keď tu bude musieť všetko zanachať
@james98 Tretiu ríšu tu už máme kokotko a volá sa Európska únia. A povedz mi s čoho chce vybudovať armádu keď je všetko rozkradnuté? Rotshcildovci ho nepodporia tak ako Hitlera lebo tým leží pán Kolteba v žalúdku.
@trash Irónia ti nevraví nič? Prečo čítaš moje komentáre, keď ti tak strašne lezú na nervy? Proste to ignoruj - ozaj neviem čo ti mám povedať na Rotshildovcov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Mal by som písať nejaké poviedky.
nie, vôbec mu nezávidím, lebo sa mu bude ťažko zomierať, keď tu bude musieť všetko zanachať