nema nejaky vyrus? tazko zistit bez doktora ale najlepsie je v takom stave asi zostat doma
ja som mala take tabletky na zvracanie, oni sa neprehltali ale rozpustili (aby som ich nevygrcala) a mali ukludnit zaludok, to by si mala normalne kupit v lekarni, nejake motylium sa to vola alebo tak
musi pit pk troškách: jedna lyžička čaju každých pat-desat minut a potom pomaly zvyšovat ked bude lepšie... pritom nejest nič len suché veci: ja som stále jedol tyčinky a sucháre ... pit fakt po troškách lebo inak všetko vyvracia... a samozrejme to čierne uhlie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja som mala take tabletky na zvracanie, oni sa neprehltali ale rozpustili (aby som ich nevygrcala) a mali ukludnit zaludok, to by si mala normalne kupit v lekarni, nejake motylium sa to vola alebo tak
hlavne nech dopĺňa tekutiny, čierny čaj, alebo rehydratačný roztok (na liter vody lyžička soli a osem lyžičiek cukru).
na pitie cierny caj bez cukru alebo pepsi colu ( ale odporucam skor cocacolu,mna z pepsi zvycajne pobolieva zaludok)