Zdravím všetkých :p Mám otázočku... Potreboval by som zvuky z relácie Páli Vám to v MP3 formáte... Potrebujem to na stužkovú... Zvuky ako napr. Hudba, Zvuk keď hráč povie písmenko, zvuk keď je nesprávna odpoveď, zvuk keď je správna odpoveď a tak ďalej....
Okay diky za komenty .. Niektoré boli sice od veci ale v pohodke :p Etelnair... Najprv napišeš ,že ti mam dať e-mail a teraz ignoruješ ... Ak chceš pomôcť tak odpíš na správu... Dik
vysvetlí mi niekto, prečo musíme všetky normálne položené otázky trollovať? ako, spraviť si srandu zo sprostej otázky, okej...ale toto je taký inteligentný humor že au, moja bránica...
@etelnair dva komenty "nie, neviem ako to zohnať", nejaké komenty "takto by sa to možno dalo nastrihať", alebo žiadne komenty.
ale keď tak vravíš, aj dvadsať komentov nie, nemám zvuky z páli vám to by bolo podľa mňa viac k téme ako komenty ktoré nasilu sundávajú každého aby vyznievali vtipne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale ono sa tým v skutočnosti myslí, že sa tam nájde všetko okrem tohto
Okay nemá to zmysel s takými ľudmi komunikovať ...
ale keď tak vravíš, aj dvadsať komentov nie, nemám zvuky z páli vám to by bolo podľa mňa viac k téme ako komenty ktoré nasilu sundávajú každého aby vyznievali vtipne.