Radsej niekde idem peso ako autobusom hlavne v ramci mesta co je tak do hodiny cesty ale to nepovazujem za "vela" a asi to je cca do tych 5 km netusim.
Chodievala som sa na hodinku-dve prechadzat skoro denne, ale nerobi mi to uplne dobre, lebo dokazem posadnuto daydreamovat neobmedzene dlhy cas. A potom som len viac nabudena a neviem sa vratit do reality. A chodievala som po nociach po sidliskach..
Rada sa prechadzam, akurat v BA sa vsade vozim mhd, vlastne ma celkom prekvapilo ked som po case zistila ze aj v BA sa da chodit peso a zastavky mhdcky nie su od seba vzdialene pol sveta ako sa mi zdalo
Ale aj tak tu uz zo zvyku preferujem hromadnu dopravku s vyrazne nizsim rizikom zabludenia nez tulanie sa on my own
(Pri pesich prechadzkach to uz je pravidlo aspon raz zastat obzerajuc sa kde to v pici som, ako som sa sem dostala a preco to nespoznavam ked som tu bola milionkrat.. chvilu zmatene pobehovat, potom zistit ze tu ulicu nespoznavam len preto ze som z opacnej strany nez byvam a opat zasnut ako velmi dezorientovana este mozem byt, lebo uz je to fakt len krocik do stadia ked sa clovek straca vo vlastnom dome )
@laurikaaa ale som rada ze nie som jedina, aj ked ja som extrem uz odkedy mam auto ta lenivost je neskutocna, som schopna kruzit 10 minut po parkovisku pri tescu kym sa uvolni, len aby som nemusela ist na take co je o 500 metrov dalej a uplne prazdne
alebo radsej idem do tesca napr ktore je dalej od domu ze sa musi don ist autom, nez do alberta ktory je 7 minut pesi, len aby som nemusela pesi ist
@h8u Tak tak, parkovať treba čo najbližšie Ja stojím aj na tom mieste vyhradenom pre rodiny deťmi Je to skvelý pocit, že je takých pohodlných ľudí viac
snazim sa kazdy den vela prejst, lepsie sa citim a lepsie mi to mysli
a v takomto pocasi ked mrzne, vsade su svetielka, trhy a Vianocna atmosfera to je jedna romanticka basen...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale aj tak tu uz zo zvyku preferujem hromadnu dopravku s vyrazne nizsim rizikom zabludenia nez tulanie sa on my own
(Pri pesich prechadzkach to uz je pravidlo aspon raz zastat obzerajuc sa kde to v pici som, ako som sa sem dostala a preco to nespoznavam ked som tu bola milionkrat.. chvilu zmatene pobehovat, potom zistit ze tu ulicu nespoznavam len preto ze som z opacnej strany nez byvam a opat zasnut ako velmi dezorientovana este mozem byt, lebo uz je to fakt len krocik do stadia ked sa clovek straca vo vlastnom dome )
Tak tak, odkedy mam auto nejdem pešo v podstate nikam alebo len tak do 5 min chôdze
len keby som mal viac času na to + viac energie (keď prídem z práce) a keby bolo s kým, lebo samého ma to nebaví
alebo radsej idem do tesca napr ktore je dalej od domu ze sa musi don ist autom, nez do alberta ktory je 7 minut pesi, len aby som nemusela pesi ist
a v takomto pocasi ked mrzne, vsade su svetielka, trhy a Vianocna atmosfera to je jedna romanticka basen...