toto mi príde odveci...už som zažil aj to, ako človek zmenil svoj názor kvôli tomu, že reakcia na jeho koment, ktorá bola presným opakom mala viac lajkov než jeho spomínaný koment...a čo sa týka mňa, pri dnešnej jebnutosti a pomýlenosti ľudí také niečo ani neberiem do úvahy
Podla toho coho sa to tyka, napr. Na fb nrbudem citat ak vidim, ze je tam prispevok kde sa budu oznacovat same Nikoly a tu vacsinou citam vsetky komentare
komentáre čítam, ale nie všetky, ale určite sa nerozhodujem počas lajkov (jednak väčšinou sa začítam skôr ako vidím počet lajkov, a jednak ma to nezaujíma a na niektorých weboch nie sú ani žiadne lajky/hodnotenia). v každom prípade nemôžem hlasovať, ani že čítam všetky, ani že nečítam žiande, čiže iná odpoveď
Vo fore, ktore ma zaujme, citam vsetky. Hviezdicky mozu/nemusia suvisiet s kvalitou prispevku. Reflektuju iba, ako je dany nazor kompatibilny s nazorom inych.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov