Ja si v kupelni bud vypeckujem hudbu, alebo si sama pospevujem takže viem, že tam nikto nevbehne. A ekdže používam vonné tyčinky a dalšie blbosti, tam tam nikto nechce ísť ani krátko za mnou
na intraku hej, doma podla nalady a ked som sama doma, tak sa tiez vzdy zamykam, lebo sa strasne bojim, ze by som nepocula ako sa niekto vrati a ja by som sa prave zmyvala a ako by som otvorila oci, tak by predomnou stal a ja by som zomrela na infarkt
Doma u seba sa nezamykam, doma pri rodicoch ie to nutnost a u frajky doma sa zamykam
A vlastne u cudzich sa zamykam, a ked nemaju kluc, tak trpnem kedy mi tam kto vojde
hej zamykam, ked nie som tak sa necitim fajn. RAZ som sa nezamkla a ako som vchadzala do sprchy mi tam vosla spolubyvajuca, co sice nevadi, ale som kludnejsia ked viem ze som zamknuta.
Neda sa. Ale inac ani nemam dovod, lebo verim, ze zijem s civilizovanymi ludmi co mi tam nevpalia. Ina kapitola bol intrak, tam mi raz vyrazili zamknute dvere (kupelna spojena s wc, vraj slo o krajnu nudzu). Este ze su uz tie casy za mnou 0_0
momentálne kde teraz bývam nemáme kľúč ku dverám na záchod ani do kúpeľne... ale v hornej časti dverí je nepriehľadné sklo, takže vidno, že sa v miestnosti svieti, keď tam niekto je, čiže si navzájom do kúpeľne nelezieme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@bunat Myslíš, že ťa tatko ešte nevidel holú?
A vlastne u cudzich sa zamykam, a ked nemaju kluc, tak trpnem kedy mi tam kto vojde
Byvam so spolubyvajucim.