malokedy. obvykle si dam sluchadla, ak mam moznost, lebo nemam nervy to pocuvat. ale raz vo vlaku som sluchadla nemal, a tak som musel celu cestu pocuvat dajake baby, co dokazali 15 minut riesit to, ake su to "KURVA horuce hranolky". odvtedy su sluchadla priorita cislo 1, ked dakam idem.
sluchadla mam malokedy (lebo si ich vacsinou zabudnem ) a tak napr v MHD casto zapocujem, a ak to je zaujimave tak potom uz aj cielene pocuvam, a potom zvysok cesty nad tym rozmyslam
To s tým odpovedaním - keď vidím (počujem) niekoho, že im nie je niečo jasné / nevedia si s tým dať rady, tak mi príde fajn pomôcť rozlúsknuť ich dilemu / usmerniť ich. Tým myslím napríklad také situácie, keď začujem niekoho v autobuse a oni nevedia, kde vystúpiť / bavia sa kde vystúpiť a pritom je to nesprávne, nezapamätali si názov zastávky,.. Nie nejaké ideologické / názorové záležitosti.
väčšinou mám slúchadlá, ale ak ich nemám, tak počúvam cudzie rozhovory, včera taká pani hovorila o nejakom bábätku: ale on ci je obézny, šak tri mesáce má a sedem a pol kilo? ná je to normálne? hlavu má takúto a ritisko takúto, já som jej hovorila nech s tým volačo robí, šak to neni normálne! .. ale lepšie sú milostné intrigy a milostná dráma
málokedy, lebo málokedy stoja za počúvanie. ale keď už stoja za počúvanie, nie je to nič extra súkromné, a hovoria dosť nahlas na to aby sa nemohli pohoršovať že niekto počul/počúval, tak niekedy odpovedám, hej.
nenosím so sebou mp3 prehrávač ani nič podobné, takže častokrát som nútený počúvať cudzie rozhovory... niekedy sú také primitívne a otravné, že mám chuť dotyčným prijebať, ale občas sa nájdu aj fakt perly jak minule... rozhovor rapera s dôchodkyňou bol tak top, že som skoro plakal od smiechu
A tak trosku aj prva moznost, ale len obcas, tak ako pise @nicmanenapada lebo ked som niekde cudzia a s dakym sa bavim o smere cesty alebo nejakom inom relevantnom udaji, tak som rada, ak ma niekto opravi alebo poradi
aj ano, podla situacie sa aj zapojim alebo len ticho rozmyslam.
ale casto pozorujem ludi, pamatam si ako som raz v obchode videla zenu choru na rakovinu - v dost pokrocilom stadiu s malou dcerkou pri nej, ta dcera sa jej stale nieco pytala a usmievala sa a kricala mami mami a ta matka jej len s tazkostou odpovedala a bolo vidiet ako bojuje a premaha sa aby sa na nu dokazala usmiat a s laskou jej odpovedat. to bolo dost silne.
Ja pravidelne pocuvam autobusara ktory ma rano vozi do roboty. Tie jeho hlasky a ako pinda na dopravu, chodcov cestujucich to ozaj nema chybu XDDD Dnes co dal XDDD Tetka vystupovala z autobusu, evidentne sa chcela vyrozpravat a kecala kecala s vodicom, zdrziavala a on si frfle "hej hej, chod, padaj, kazis mi moralku v autobuse" XDDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale casto pozorujem ludi, pamatam si ako som raz v obchode videla zenu choru na rakovinu - v dost pokrocilom stadiu s malou dcerkou pri nej, ta dcera sa jej stale nieco pytala a usmievala sa a kricala mami mami a ta matka jej len s tazkostou odpovedala a bolo vidiet ako bojuje a premaha sa aby sa na nu dokazala usmiat a s laskou jej odpovedat. to bolo dost silne.