Od pätnástich som prešla rôznymi odtieňami červenej a ryšavej, mala som aj čiernu s modrými a fialovými odleskami, príležitostne zelenú, ale iba sprejom už niečo vyše dvoch rokov som ale verná henne.
kedysi som odfarbovala a potom strihala nakrátko keď sa zničili - tak furt dookola, teraz čistá príroda, chcem ich mať po zadok, keď som si už nechala narásť úplne nové
prvýkrát v živote som mala peroxid na hlave asi pred dvoma týždňami, po siedmych rokoch som prešla z dlhých čiernych vlasov na krátke červené ale trvalo vysať tie čierne a už nechcem takýto proces,raz stačilo
Nikdy som si z vlasov "neťahala farbu", ak sa toto myslí odfarbovanim ale dlhý čas som chcela mať červené vlasy a potom zasa blond, na to som sa skoro aj dala .. Už ma to však prešlo. Prestala som už aj s farbením na rôzne odtiene hnedej, síce je moja aktuálna farba celkom obyčajná, nevadí, hlavne nech sú zdravé. A dlhé!
Mala som svetly melir kedysi pradaaaavno a potom asi dvakrat cervene pramene, ale to uz je davno gone.
mam svojich 50odtienov hnedej snad uz aj po zadok skoro.
1-2x som si stiahla tmavu fialovu na rysavu a bolo to celkom hrozne a dojebalo to moje inak extremne zdrave vlasy
Ale je mi celkom luto, ze kedze mam prirodzenu blond, ze som si radsej nestiahla farbu na bielo ako prefarbila na tmavu, lebo je vzdy neporovnatelne cool mat tmavsie odrasty ako to hnusne zelenkave paperie, co mi odrasta. Ale tak az nedavno mavaju cool kids kids biele vlasy, za mojich tinedzerskych cias mali silno alternativne decka tmave vlasy a nijak inak to neslo
Prešiel som zo stredne hnedej na blond, lebo sa mi to páčilo, teraz si už najbližšie farbiť budem na pôvodnú. Páčilo sa mi to, ale myslím, že to nie je seriózne, a tak si to idem dať preč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale už som s farbením vlasov skončila
mam svojich 50odtienov hnedej snad uz aj po zadok skoro.
Ale je mi celkom luto, ze kedze mam prirodzenu blond, ze som si radsej nestiahla farbu na bielo ako prefarbila na tmavu, lebo je vzdy neporovnatelne cool mat tmavsie odrasty ako to hnusne zelenkave paperie, co mi odrasta. Ale tak az nedavno mavaju cool kids kids biele vlasy, za mojich tinedzerskych cias mali silno alternativne decka tmave vlasy a nijak inak to neslo
Inak mi je to zbytocne lebo ja mam uplne najkrajsi melir zo slniecka a to si nikdy nepokazim (happy)