každý človek by sa mal pred tým nech si ľahne do postele na odpočinok, opýtať Boha, ako bol spokojný s mojim životom v tento deň...
robil som dobré skutky, žil som v láske k blížnemu, som skutočne pevný v Jeho viere.....?
a čo ti Boh odpovie?
Áno, často si zvyknem zaspomínať, ak bol daný deň pre mňa v niečom významný, prípadne sa stalo niečo pre mňa špeciálne. Veľakrát ma to poteší. A snažím sa spomínať len na pozitívne udalosti a pekné chvíle.
pred tyzdnom takto som nevedela zaspat do vychodu slnka, a vstavala som vlastne este pred nim
pred mesiacom som tusim mala strasne mrzuty shitty vikend
pred rokom som bola nepricetne stastna z toho, ze som sa prestahovala a dalsie ine veci boli..dobre proste, v zivote
pred dvomi som tiez bola prestahovana, ale este som asi nechapala, do akej prisernej sracky som sa tym dostala, a tesila som sa na istrocon najviac na svete.
Áno, je to zvláštne, ale keď sa povie nejaký dátum spomínam čo bolo pred rokom, dvoma atď a je to super podľa mňa, lebo si spomeniem aká som bola, čo sa stalo, a nakoniec si tak zhodnotím kam som sa posunula odvtedy
..veď toto, že to rozosmutní, spôsobí žiaľ alebo nostalgiu .
Tak napr ja som presne pred mesiacom prežíval krušné chvíle - zostal som v Taliansku bez ubytka. Presne pred rokom prišlo prekvapenie, sneh
Občas si pripomeniem aké to bolo " kedysi " . Robím to najmä vtedy, keď začínam mať pocit, že mam zlý život .D
Potom si spomeniem na staré časy a hneď mam dobrý život naspäť
Jj, hlavne ked mi je tak napicu ako teraz, rozmyslam ako mi bolo vcera fajne a ako mi bolo fajne pred par rokmi a tak. Nejako automaticky zabudam na tie zle veci a ostavaju mi len pekne spomienky a o to viac mi je smutno ked je aktualny pocit vzdy zly a dni co si vyvolavam v pamati take krasne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
robil som dobré skutky, žil som v láske k blížnemu, som skutočne pevný v Jeho viere.....?
a čo ti Boh odpovie?
pred mesiacom som tusim mala strasne mrzuty shitty vikend
pred rokom som bola nepricetne stastna z toho, ze som sa prestahovala a dalsie ine veci boli..dobre proste, v zivote
pred dvomi som tiez bola prestahovana, ale este som asi nechapala, do akej prisernej sracky som sa tym dostala, a tesila som sa na istrocon najviac na svete.
Tak napr ja som presne pred mesiacom prežíval krušné chvíle - zostal som v Taliansku bez ubytka. Presne pred rokom prišlo prekvapenie, sneh
Potom si spomeniem na staré časy a hneď mam dobrý život naspäť
ale vždy si spomeniem čo bolo 22.11.2014 alebo 27.12.2014