jedine kedy som dokazala zaspat vo vlaku bolo ked som bola meg najebana, inak aj 16 hod som sla v buse a ani na minutu ale minuly tyzden som prvykrat v zivote spala asi hodku v lietadle - nadopovala som sa melatoninom a mala dve sedadla pre seba a bol to druhy 6 hodinovy let za sebou
Jediny raz sa mi to podarilo tak na 3 hodiny, to bola cca 16 hodinova cesta a aj to asi iba preto lebo som lezala pod sedadlami
Inak som cez taketo cca 20 hodinove cesty vzdy spala maximalne tak polhodinu a celu noc som pocuvala hudbu alebo pozerala nejake filmy. Ja mam proste problem zaspat posediacky nech som hociako unavena. Pada mi stale hlava a boli ma krk aj chrbat z toho
niekedy som ani za nic nemohla, aj ked som isla 20hod tak proste ani sekunda, absolutne nic. posledny rok zaspim hned a je to skvele. 5hod nepohodlnu cestu uplne celu prespim, tak ze sa mi to zda ako minuta a vyjdem este aj oddychnuta
Ja zaspím do minúty po nastúpení a spím úplne celú cestu koľko krát sa mi stalo že som sa fakt za celé hodiny nezobudila, až presne ako sme prichádzali na moju zastávku - a zásahom nejakej prozreteľnosti som ju ešte nikdy neprespala!
Ale podľa mňa niet čo závidieť, lebo keď cestou spím, som ešte rozbitejšia a unavenejšia než keby som nespala vôbec.. taká nepoužiteľná už v ten deň na nič a súca rovno do postele pokračovať v spaní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
jedine kedy som dokazala zaspat vo vlaku bolo ked som bola meg najebana, inak aj 16 hod som sla v buse a ani na minutu ale minuly tyzden som prvykrat v zivote spala asi hodku v lietadle - nadopovala som sa melatoninom a mala dve sedadla pre seba a bol to druhy 6 hodinovy let za sebou
ale občas aj v trolejbuse do práce by som zaspala.
ale nejak všeobecne skôr nezaspím ako zaspím, v lietadle napríklad mi to moc nejde
Inak som cez taketo cca 20 hodinove cesty vzdy spala maximalne tak polhodinu a celu noc som pocuvala hudbu alebo pozerala nejake filmy. Ja mam proste problem zaspat posediacky nech som hociako unavena. Pada mi stale hlava a boli ma krk aj chrbat z toho
Ale podľa mňa niet čo závidieť, lebo keď cestou spím, som ešte rozbitejšia a unavenejšia než keby som nespala vôbec.. taká nepoužiteľná už v ten deň na nič a súca rovno do postele pokračovať v spaní
Milujem cestovanie.
A cestoviny.