starych, smradlavych, upotenych, chorych, hlucnych ludi v preplnenej konzerve kde platis predrazenu cestu mestom.. cize vlastne cudzie bakterie a patogeny za tvoje peniaze
autobus .. ako kamarát spadol pod autobus na kĺzkom prechode, ako sme sa snažili v autobuse nadžgať do úst čo najvaic kukuričných chrimuiek, na rannú cestu do školy .. autobus č. 35, a na autobus, ktorý som nikdy nestihol lebo som chcel radšej zostať s priateľkou polhodinu dlhšie (a potom som šliapať 45 minút domov pešo) .. asi toľko
málo miesta a zasahovanie do osobnej zóny od ľudí, od ktorých si to neprajem. občas nervy, keď niečo nestíham a mešká to, prípadne ostane niekde v zápche alebo na semaforoch.
potom naopak komfort, keď mi to chodí každých 10 minút, prídem na zastávku a akurát prichádza, tak sa len zveziem ako kedy, no.
takmer ziadne
ale mam radsej vlaky ako busy.
ale tak mne v autobuse nebyva zle, ani nebyvaju u nas nejake prepchate, vzdy sedim a tak, takze nemam nijake negativne spomienky. jedine asi sa mi k tomu vybavi ze- Mlynske Nivy
Keď si predstavím, že sa musíš držať tej tyče, ktorú očapkalo štyritrilióny ľudí, ktorí predtým čapkali všeličo možné a ešte to, ako sa na seba ľudia lepia ráno, ako také sardinky, fuj! Nenávidím to.
Ale na druhú stranu, je to určite pohodlnejšie ako trepať sa pešo.
zle..kazde rano sa tam natrepe milion ludi ktori vystupuju za 3 minuty, posadaju si a my co mame 30 minutovu cestu stojime + nejaki 5 dementi ktori si posadaju do poslednych piatich sedaciem po samom a nikoho tam nechcu pustit a po vsetkych nadavaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
inak smrad, tlacenica a punkacska kamoska chodiaca na cierno
je to take hranate slovo
vybavim si zatatu sanku a hranaty ksicht
potom naopak komfort, keď mi to chodí každých 10 minút, prídem na zastávku a akurát prichádza, tak sa len zveziem ako kedy, no.
ale mam radsej vlaky ako busy.
ale tak mne v autobuse nebyva zle, ani nebyvaju u nas nejake prepchate, vzdy sedim a tak, takze nemam nijake negativne spomienky. jedine asi sa mi k tomu vybavi ze- Mlynske Nivy
Ale chvalabohu uz nie nadlho...
napriek tomu, že ma jeden harmonikový skoro zabil svojou harmonikou
Ale na druhú stranu, je to určite pohodlnejšie ako trepať sa pešo.
a kazdy den