nakoľko som ako neplnoletá nekupovala alkohol a nepožívala ho na verejných miestach, tak sa ma pýtali vlastne len dva razy, a to som mala 18
a odvtedy už nie... ba vlastne, ešte potom párkrát, ale to som bola v skupinke jediná plnoletá a chceli vidieť aspoň jeden občiansky od plnoletého človeka
sranda, ja som myslela, že s raziou má skúsenosť už každý, či to len ja po takých pajzloch chodím, kde je to na dennom poriadku ..alebo to bude tým mestom....
a raziu takú v tom zmysle, že vtrhli do nejakého baru som ešte nezažila. teda raz, ale to som mala ešte sladkých 16 a stihli sme ujsť
skôr som zažila také akcie, na ktorých na nás zavolali policajtov. ale z toho sme sa vždy vykecali buď tak, že sme ich ojebali že máme 18 a môžme piť a nechceli občianske alebo sme im nakecali, že už nebudeme robiť hluk a fízli to uverili a bol kľud. takže zápis našťastie nemám
joj už som to sem dnes písala ... dúfam, že ma nikto nezdrbe
tá: naprv som bola na polícii kvôli jednému rómovi, čo ma zbil ... to som mala 7
potom ma jedna neznáma osoba uviedla ako svedka znásilnenia .. a ja ju pri tom ani nepoznám .. o ničom som nevedela
potom okno
potom mi šlohli cigáni mobil 3krát
potom .. sme mali v dedine jeden klub a veľa mobilov sa tam ukradlo .. prišli fízli a hľadali nás ... ale sme boli skrytí v pivnici .. a asi 5krát tam boli dokopy že sme hluční a tak
potom moja kamoška bývala zdrhla z domu a jej mama sa vyhrážala všetkým jej kamošom, že budú mať na polícii problémy, ak jej okamžite nepovedia, kde je (nikto z nás to netušil ... nakoniec bola v nejakom zapadákove bez signálu )
a tie najlepšie podľa mňa ... ale to už mi je trápne toľkokrát písať ....
že som bola za školou s kamošmi a oni nás čapli pod mostom a naháňali po diaľnici ... (na to nezabudnem nikdy, 2 zo správania
a jak mi dali doživotný zákaz ísť na jednu lokalitu, kde som opitá liezla po stromoch a bola vraj veľmi hlučná .. ale našťastie, nemala som problémy, bývalý ma zachránil
Raziu som zažila,bolo asi pol 7 večer,keď sme sedeli v jedom bare,a nabehli tam fízli úprimne povedané nebolo nám všetko jedno alkohol sme nemali,ale na stole bola vodná fajka,tak pýtali občianske,že vraj je až od 18 Ako na just som ju vtedy nefajčila Odvtedy už fajky v baroch nefajčím Niečo vypisovali a vraj poslali nejaké papiere domov či čo
@h8u si to mala spraviť ako ja keď sa ma opýtali kde mám občiansky tak som povedal že v aute a som jej len ukázal kľúč od auta ktorý je mimochodom neoriginál
2. Zažila hneď na prvom takom koncerte , nepila som, ale nepýtali si ani občiansky (od všetkých áno a každému dávali fúkať)... netuším prečo, ale som rada, dosť som mala vtedy nervy, aj keď som nepila.. nemala som vtedy ešte ani občiansky a druhá razia bola v blízkej minulosti, ale to som ani nepostrehla že tam prišli.. tých čo neskákali pod pódiom riešili, ale nás nie A občiansky už som mala takže som bola v pohode
napriklad vcera, zakladala som si ucet v banke a ze ci som uz mala 18... a vacsinou mi ludia este stale tykaju, pritom som uz stara (23!-rocna) krava pritom ja sama si o sebe nemyslim, ze vyzeram AZ tak mladucko.
@nietimekki a predpokladám teda, že ani nikam nechodíš, ani do krčmy, do baru, na koncert, sedíš doma a s kamošmi chodíš len na túry do Slovenského raja
@sabnacke Typický novodobý človek si . To akože do baru nemôžem ísť na miešaný nápoj bez alkoholu ? To keď nepijem , nefajčím , znamená že sedím doma a chodím na túry ? Daj sa liečiť
@nietimekki prestaň ma urážať láskavo, ja sa do teba nenavážam. a teraz choď na to logicky ty, druhá otázka znela, či ste zažili raziu (ak vieš čo to je ) a to môžeš zažiť aj bez toho aby si chlastal alebo kuril, stačí že nabehnú dnu ty lolo. tiež viem ísť niekam do baru na kofolu a nezapáliť si. debilko.
@sabnacke Druhú otázku som ignroval , dík za pochvalu slovom "debilko" takto pekne mi dávno nikto nepovedal a btw , keď tak čítam , tak každého pekne odyebávaš
2. Nie, len jednu a to už ako plnoletý, a to som "kryl" neplnoletú kamarátku a použil som to ako zámienku vypiť jej tequillu na dôkaz policajtom že je moja, len blbo položená na stole
alkohol ani cigarety som nikdy nekupovala, ale pri nakupe beznych veci sa ma pytaju ci moje deti maju radi prave toto A dnes ma v obchode nazvali slecna a potom ze prepacte, uz ste asi mlada pani, vsak? Ja neviem ci vyzeram tak staro alebo moc rodinne alebo co sa to deje
@sabnacke - a nielen ona, aj ja som tam bol! dokonca tuším držiac tú tequillu v ruke! btw, nevieš odniekiaľ ten obrázok tej stránky zohnať? ja som hľadal ale nenašiel
raziu našťastie nie, dúfam že najbližšie štyri roky nezažijem
ale asi päť krát si ma vonku zapisovali na tie ich papieričky úžasné , prvý krát som sa bála, potom som sa už len tvárila zodpovedne, lebo som vedela že to aj tak poputuje do koša
mám 19 a aj včera som vyberala občianku.. v čajovni ku vodnej fajke..trapas alkohol často nekupujem, ale pravidelne odo mňa pýtajú... a nie, nikdy som nič také nezažila.
na SR odo mna nikto nikto nic nepytal a to som v tescu kupovala ako 13 rocna vino (ocov experiment)... prvykrat pytali obcianku odo mna toto leto v Londyne, v potravinach ked sme kupovali vino a aj tak nam ho dali aj ked nikto na to nemal vek, druhykrat v londynskej krcme ci tam vobec mozeme sediet
a raziu som zazila, taktiez hliadku mestskych - tych istych dvakrat v jeden vecer, 18 som este nemala ale som ani nechlastala, cize no prob.
raz sa mi to stalo , ked som mala 23 a kupovala vodku v tescu a o pol roka neskor tiez pri nakupe alkoholu a v tomto trende ako 24 rocna .. ked sme sli na vodnu a povedal mi na drzovku , ze az od 18tich mozem ... a pritom ja vobec nevyzeram nejak prehnane mlado
Odo mňa si pýtali toto leto, čo ma dosť prekvapilo, kupovala som si len jedno malé pivo, no a raziu sme zažili na silvestra, v bare plnom deciek, asi pred dvomi rokmi, no my sme išli len okolo
hmm, obciansky v obchode si odomna pytali do 20-tky, teraz velmi vynimocne, chvalabohu prislo mi to vzdy strasne trapne :/ hlavne ze v kauflande mi predali flasu vina uz v 16-tich a bille som presvedcil predavaca v 16.tich ze mam osemnast, on ze dobre ze sa musi pytat lebo chodi mu tam nakupovat vela neplnoletych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
nie
raziu v škole ale inak niekde v bare nie, a nemám asi
a odvtedy už nie... ba vlastne, ešte potom párkrát, ale to som bola v skupinke jediná plnoletá a chceli vidieť aspoň jeden občiansky od plnoletého človeka
nie
a raziu som zazila raz. ale to mi bolo jedno lebo uz som mala 18...
@purpledrug666 napr.?
a raziu takú v tom zmysle, že vtrhli do nejakého baru som ešte nezažila. teda raz, ale to som mala ešte sladkých 16 a stihli sme ujsť
skôr som zažila také akcie, na ktorých na nás zavolali policajtov. ale z toho sme sa vždy vykecali buď tak, že sme ich ojebali že máme 18 a môžme piť a nechceli občianske alebo sme im nakecali, že už nebudeme robiť hluk a fízli to uverili a bol kľud. takže zápis našťastie nemám
joj už som to sem dnes písala ... dúfam, že ma nikto nezdrbe
tá: naprv som bola na polícii kvôli jednému rómovi, čo ma zbil ... to som mala 7
potom ma jedna neznáma osoba uviedla ako svedka znásilnenia .. a ja ju pri tom ani nepoznám .. o ničom som nevedela
potom okno
potom mi šlohli cigáni mobil 3krát
potom .. sme mali v dedine jeden klub a veľa mobilov sa tam ukradlo .. prišli fízli a hľadali nás ... ale sme boli skrytí v pivnici .. a asi 5krát tam boli dokopy že sme hluční a tak
potom moja kamoška bývala zdrhla z domu a jej mama sa vyhrážala všetkým jej kamošom, že budú mať na polícii problémy, ak jej okamžite nepovedia, kde je (nikto z nás to netušil ... nakoniec bola v nejakom zapadákove bez signálu )
a tie najlepšie podľa mňa ... ale to už mi je trápne toľkokrát písať ....
že som bola za školou s kamošmi a oni nás čapli pod mostom a naháňali po diaľnici ... (na to nezabudnem nikdy, 2 zo správania
a jak mi dali doživotný zákaz ísť na jednu lokalitu, kde som opitá liezla po stromoch a bola vraj veľmi hlučná .. ale našťastie, nemala som problémy, bývalý ma zachránil
od trinástich fajčím, celých tých 5 rokov som mala problém s kúpov cigariet a odkedy mám 18, prisahám, že si OP nevypýtali ANI RAZ!!!!
2. Zažila hneď na prvom takom koncerte , nepila som, ale nepýtali si ani občiansky (od všetkých áno a každému dávali fúkať)... netuším prečo, ale som rada, dosť som mala vtedy nervy, aj keď som nepila.. nemala som vtedy ešte ani občiansky a druhá razia bola v blízkej minulosti, ale to som ani nepostrehla že tam prišli.. tých čo neskákali pod pódiom riešili, ale nás nie A občiansky už som mala takže som bola v pohode
raziu som nezažila ale mám 3 papieriky u fízlov...
raziu som zažil.. v 17tich .. v jednom podniku v PO.. a pohoda fízli sa na mňa ani nekukli riešili iných
prečo by nemohol mať bradu? ja mám spolužiaka 15 ročného čo má už 2 roky a furt sa musí holiť...a to nie také že pár ale normálne ako dospelý..
sory práve ako som to odosala tak som si všimla že čo si mu odpísala
2. nie.
2. Nie, len jednu a to už ako plnoletý, a to som "kryl" neplnoletú kamarátku a použil som to ako zámienku vypiť jej tequillu na dôkaz policajtom že je moja, len blbo položená na stole
a razia ee
ale aj ja si pýtam keď robím na pokladni a strašne sa to vždy hanbím spýtať
raziu našťastie nie, dúfam že najbližšie štyri roky nezažijem
ale asi päť krát si ma vonku zapisovali na tie ich papieričky úžasné , prvý krát som sa bála, potom som sa už len tvárila zodpovedne, lebo som vedela že to aj tak poputuje do koša
občiansky už si dávno nepýtali... ale ešte koncom leta mi niekto tipol 18
a raziu som zazila, taktiez hliadku mestskych - tych istych dvakrat v jeden vecer, 18 som este nemala ale som ani nechlastala, cize no prob.
seriozne po 3 a pol roku...
Nezažila.
a nie a nie
A koľkokrát sa stalo, že ma segra niekam viezla a zastavila pri trafike, že "Choď mi kúpiť camelky, mne sa nechce hrabať peňaženka z ruksaku"