to bolo duchaplne vtipne a naozaj k veci Mychael jackson nie je mimozemstan ty trubka je to talentovany spevak ktoreho zlikvidovali primitivy sproty neandertalsky kkti ktori ziju vsade okolo nas ale neboj sa tym co neprejavuju ziadne znamky toho ze maju na viac neublizuju
majlos: ale ved nezalezi na tom ci napisala Y-psilon alebo jotu a normalny clovek ktory neni mimozemstan alebo nieco podobne by sa hentakk nespraval. A ak aj mimozemstan je ucta mu je asi jediny
Jackson podla mna nie je mimozemstan, ale obycajne hovado, co uz nevie, co so sebou. Je to prepita zruinovana troska tak ako 95% ludi v showbiznise. Nemam tych ludi rad. Ani trochu... Na urcitu dobu zaziaria (kedysi sa to dalo ratat v rokoch, dnes uz len mesiace) a potom spadnu pekne hlboko.
Babenka5: Vies mne ide o to, ze napisala zle meno. Ked moje meno niekto zle napise tak ma to neskutocne vytoci. Podla mna je to neucta k cloveku aj ked je aky chce.
ach majlos nebud dotklivý, kasli na to, tu sa musime prisposobit a stravit vselijake veci, uznaj, a nemozem si pomoct, teraz pisem verejnosti, ale ako mozte komentovat cloveka, ktoreho znate iba z prasivych medií? dobre, nech je aky je, ale naco ho sudit, vy vlastne rozpravate o medialnych clankoch, ale to sa netyka len jacskona
Co chces, MIchael Jakson je perfektny spevak! A ak "normalny clovek by sa tak nespravil", tak by si si mala zistit nieco o tom, ako sa kedysi spravali k cernochom.
Btw, dal by som krk za to, ze Michael Jackson v zivote nikoho neznasilnil.
For Fo : ja nechcem rypat ale dakedy mam pocit ze si o sebe myslis ze si ta najdokonalejsia vec na tomto svete (tvoje prispevky vo mne vzbudzuju tyky dojem)
Michael Jackson je len komplexami popreplietana osobnost, ktora zo sebou nikdy nebola a ani nebude spokojna. Skor akoby by odletel na mars mal by si radsej zaplatit odlet na psychiatricku kliniku kde mu hadam pomozu... preco ale riesime jacksona?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a preco by sa mimozemstan mal tak spravat??
naopak to ludia su taki hlupi ze sa tak spravaju nie mimozemstania...
Btw, dal by som krk za to, ze Michael Jackson v zivote nikoho neznasilnil.
nie je to nic osobne naozaj