Mám 15 rokov, ma mesiac 16,chcem sa spýtať že do koľkej môžem byť vonku ešte keď mám 15 rokov...,a keď už budem mať 16 tak tiež,že do kedy môžem byť vonku ĎAKUJEM ZA RADU !!
Je to Vzdialenosť od domu + doba pobytu vonku sú priamoúmerné veku. Od 10 do 15 rokov je to tak že Každým rokov to stúpa o 100 metrov a 20 minút. Od 16 tam už je iný pomer ale to ti neprezradím ...
žiadny zákon v SR sa nestanovuje čas dokedy môže byť maloleté dieťa "vonku" to zn. v reštaurácii, diskotéke a iné. Zákonný zástupca (najčastejšie rodič) však zodpovedá za svoje dieťa, pričom by mal rodič konať tak, aby sa nedopustil trestného činu ohrozovanie mravnej výchovy mládeže podla § 211 Tr.zak. Zákonny zástupca nesmie umožnit svojmu dieťaťu viest zahalčivy alebo nemravný život. Nie je teda dôležité dokedy je dieťa vonku, pokiaľ rodi vie, kde je, čo robí a neohrozuje iných. toto som našiel a viac hľadať nebudem.
v 15 som mohla dokedy som chcela, rodičia mi verili,neopijala som sa povonku. chodila som na koncerty a festivaly vacsinou,do cajovne,kina,von opekať,tak ked sa to pretiahlo tak do 2am,tak mi nevolali,ptm už hej,ale len,že kde som. inak všetky kamaratky mohli byť do polnoci do jednej povedzme ,takže mi to bolo nanič mojmubratovi neverili, ten mohol do 10,lebo sa spijal od 13 "/ takže tak.... dovolila by som podla toho ako sa moje decko sprava......
šak ak máš kamarátov, tak s nimi sa dohodní či idú vonka a dokedy...
prípadne rodičia, (ak ti veria ovšem), ťa pustia, budú radi, že neotravuješ doma, no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
prípadne rodičia, (ak ti veria ovšem), ťa pustia, budú radi, že neotravuješ doma, no