fuu tych ludi je strasne vela ... na jeden den by som chcela byt strasne crazy avril lavigne ... daleej by som si chcela vyskusat byt aj taylor momsen ... aale najviac asi momentalne Orianthi ... proste stretla by som moje vzory gitarove ... mohla hrat na milion PRS-kach ... a tak :- )
@avieabbey ja si neviem vybrať ale chcela by som byť niekto z minulosti...alexander velký, napoleon, mozart atd...alebo by som chcela byť nejakí hudobník a zažiť peckový koncert rovno na podiu
@burble myslíš, že by to bol dobrý nápad? By ťa prinútila, aby si sa tam neviemčovšetko so svojim kamošom, zatiaľ čo ona by to sledovala, zúrivo tvitterovala a napísala o tom desať poviedok
ja by som nechcela byť nikým iným, lebo keby som nevedela aj o sebe, tak možno som každý deň niekto iný a neviem o tom, to by bolo o ničom..
keby som o sebe vedela, jeden deň je málo na to, aby som si to užila lebo by to bol hrozný mindfuck, ako dlho som si zvykala na vnútro svojej hlavy, nie to ešte na niekoho iného
Keby si za ten jeden den mozem odniest know how daneho cloveka, tak urcite Warren Buffett. Keby nie, tak Tom DeLonge, alebo nejaka korejska heeerecka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
zaujimalo by ma, ako sa im zije
Zistila by som, ako ma má rád a či vôbec.
Zistila by som či som super frajírka a tak ...
Alebo frajerka Hugha Jackmana ..ooooo áno to je lepšie
Ale nie ..nenapadá mi kým by som chcela skutočne čo i len na chvíľu byť.
Taylor Momsen
akýkoľvek chlapec
Mei Misaki
zviera nejaké, mucha
Hannah Snowdon
Geissenová žena
asi toľko
ale nejaký škandál by som teda určite vyrobila, nech to ďalší ten skutočný bellamy žehlí a ja budem sedieť s popcornom a sledovať twitter
keby som o sebe vedela, jeden deň je málo na to, aby som si to užila lebo by to bol hrozný mindfuck, ako dlho som si zvykala na vnútro svojej hlavy, nie to ešte na niekoho iného
ale z realnych ludi..hm, co ja viem asi Arsene Wenger
a ja by som chcela byť manželkou Synystra G. !
aby som tými očami hypnotizovala ľudí