co si myslite o teoriach zalozenych mayskim kalendarom a vesticami ohladom 21.12.2012? myslite ze naozaj skoncime?...preco si myslite ze siria tieto spravy? vraj sa blizi celosvetova katastrofa preco podla vas ludi takto striasia?alebo je to predsalen pra
no co som ja pocul, tak nema nastat ziadny koniec sveta, ale maju sa zacat nejake velke zmeny vo svete...a myslim si, ze aj bez tej vestby vsetko smeruje do sraciek...
joj to somarina....už milion raz mal byť konec sweta...šak ten može prisť hocikedy...a nemusi.. a ked sa ludia maju zapodiewať už len takymito wecami ta swet je potom taky pesimisticky že až to bolí...budme optimisti.. na 70tku chcem pajonček
to že ho spravili len to tohto roku neznamena že musí byť posledný. nestačí vám že niekto spravil kalendár na nejakých 3000 rokov? viete ako dlho tomuselo trvať? vám by sa chcelo ho robiť na ďalších dajme tomu 5000?
To je tuším aj jedno z Nostradamových proroctiev, ktoré až zarážajúco vychádzajú - len nikdy akosi nevychádzajú tak, ako predpovedajú dopredu On tie "proroctvá" vždy údajne nejak zašifroval a spojitosť našli až keď sa to stalo... a viete ako - kto hľadá, nájde... Keď chceme v niečom nájsť chybu, tak ju nájdeme a keď chceme vidieť proroctvo, tak ho vidíme aj tam, kde nie je
Jedna z teorii je, ze prezije len 1/3 ludstva, a to vraj dobri ludia
Dalsia, ze sa ma slnko zvacsit a vypalit zem....
Dalsia ze sa maju vymenit kontinenty sucho za vodu a naopak...a ideme odznova..dinosaury
No nechame sa prekvapit ...
Ja tomu absolutne neverim, nevravelo sa taketo nieco aj na rok 2000? ze ma prist koniec sveta? myslim ze sa to nestalo, a pride mi to ako dost velka hlupost, vymysel nejakeho strasiaka... po roku 2012 urcite pride niekto kto povie, ze koniec sveta pride 20.2. 2020
Teda to je ako vždy hovadina, to by trošku oponovalo mojím plánom lebo to by som sa nedožil ani 19, a ja chcem dožiť aspoň 65-70, tak nech netárajú nech radšej čítajú dáke decké páce z toho snaď nebudú môcť vyvodiť koniec sveta.
Ale tak tento svet sa rúti do záhuby v´dka ľuďom sami ho ničíme. Takže ja tomuto svetu poviem len toľko že si myslím, že koniec sveta kolo roku 3500 aj to nie som si istý
viete cooo...uz mi to lezie na nervy..po roku 2012 podla mna pride rok 2013 a ak nie..tak pride lebo ja mam len ubohych 15 rokov a ete som nic nezazila takze ci sa tento svet niekam ruti alebo nie mi je dost jedno ja sa chcem vydat mat vela deti a byt dlho stastma...nas ludi aj tak nikto neznici maximalne tak porazi..jedine zeby sme sa pozabijali sami takze nerobte prosim paniku koniec sveta uz fakt niekolko krat mal byt a stale sme sa z toho vyhrabali=D..ide len o to aby sa ludia mali radi aby boli k sebe uprimni a aby si hovoril ako sa maju radi pretoze nikdy neviete co sa moze stat a uz nebudete mat moznost tomu druhemu to povedat...a ak by mal byt koniec sveta tak urcite nie 21.12.2012 lebo si to niekto povedal...sorry ze som vas sklamala=D
halo ludia, hrabe vam??? sak teta Vanga nam predpovedala koniec sveta az na sieste tisicrocie, ta co blaznite, ze 2012???? a PRECO by vtedy mal nastat koniec sveta? ha?
2012 je trochu blizko, nie?
@1 hej aj ja si myslím, ale koniec sveta by bol o dosť lepší
A myslím že na rok 2000 sa to nehovorilo tak intenzívne.Možno len chce niekto vyvolať do toho roku paniku aby ľudia začali robiť čosi so sebou.Aj ten dátum sa mi zdá dosť trápny
2012 ma nejako nezaujíma.Ale minule som kdesi počul,že okolo r.2067 má do nás naraziť asteroid,že je to už vypočítané,a že sa tomu nevyhneme...Ak to je pravda,tak máme smolu,ak nie tak máme smolu,že ľudstvo je také sprosté,že sa pomaly ničí samo..
Vysvetlite mi jednu vec prečo od roku 2008 až do teraz vyšlo už tolko filmov o konci sveta prečo ? a to su napriklad Deň, keď sa zastavila Zem (2008), Film 2012, Štvrté proroctvo (2009)
Nostradamus: 2012 (2009) , Soudný den (2008), Polární bouře (2009) prečo všetko smeruje z tychto filmov k roku 2012 alebo celkovo ku konci sveta prečo sa teraz tak moc o tom hovorí a pred tým to nebolo z akého dôvodu kto má vlastne pravdu ??? to by som fakt chcel vedeť ? lebo filmografia nás krmi stále s tým že nastane koniec sveta a prečo ?
vsetko co sa ma udiat sa uz vlastne deje od 1978 a stupnuje sa ci uz v prirode ale aj v spolocnosti. co sa tyka proroctiev a faktov sa uplne ukaze az ked sa to udeje. co sa tyka kalendarov ci uz majskeho a ostatnych mozem povedat ze sa konci cylkus kedy sa dostavame do dalsieho levelu odbornejsie povedane veku zo zelezneho do zlateho a mne to pride ako by sa malo vsetko vynulovat a ist odznovu , dalej je tu aj zvysovanie vybracii cca z 8mhz na 14-16 mhz co ynaci ze kto sa nedostane na ten stupen nemal by prejst dalej... vsetky datumi ktore suvisia z tymto cyklom mali za dosledok dost zavazne zmeny a to doba ladova ,vyhynutie dinosaurov atd... takze koniec to urcite nebude teda len pre urcitu cast ludstva , vsetko zavisi od pozitivneho myslenia ludi a ich cinov kedze podla nostradama mame na vyber z troch ciest a na koniec ostane kniha zivota ktora sice bude prazdna ale predpokladam ze sa zacne pisat nova ...
ti co tomu veria tak su dobri debili lebo to nechapu niekto povie ze bude koniec sveta tak hned tomu uveria maysky kalendar sa sice konci ale to neznamena vsetko moze nastat koniec sveta alebo novy zaciatok budu sa diat zmeny ci uz v politike tak aj v prirode ale s koncom sveta to nema nic spolocne zevraj donas vrazi daky asteroid alebo ze nas slnko pohlti....to co je ved to su bludy Slnko je v polovici svojho veku a zanikat bude priblizne o 6 mil. rokov... a tie asteroidy sem nepridu tak skoro....ale nieco vam mozem povedat naisto do roku 2050 tu bude peklo pretoze sa budu diat obrovske zmeny...teraz sa vsetko len zhorsuje a zhorsuje a ked uz budeme tak nizko ako to len bude mozne tak sa uvedomime a vsetko zlepsime aj nase moralne principy aj techniku a zacne sa tu raj to co som povedal je strucne povedany priebeh tohto storocia vsetci to tak predpovedaju ci uz vedci tak aj proroci a tak aj davne pisma a clanky viac info na » www.buducnostsveta.freesh.sk/index.php?page=...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» project-respublica.blogspot.com/2008/12/zaijeme...
každopádne, tie klasické konce sveta, apokalypsa, narodenie nového židovského zombíka sú hovadiny
..čiže nie, ja tomu neverím
Dalsia, ze sa ma slnko zvacsit a vypalit zem....
Dalsia ze sa maju vymenit kontinenty sucho za vodu a naopak...a ideme odznova..dinosaury
No nechame sa prekvapit ...
Ale tak tento svet sa rúti do záhuby v´dka ľuďom sami ho ničíme. Takže ja tomuto svetu poviem len toľko že si myslím, že koniec sveta kolo roku 3500 aj to nie som si istý
)
2012 je trochu blizko, nie?
takze jednoznacne N-E-V-E-R-I-M!!!!!!!!
A myslím že na rok 2000 sa to nehovorilo tak intenzívne.Možno len chce niekto vyvolať do toho roku paniku aby ľudia začali robiť čosi so sebou.Aj ten dátum sa mi zdá dosť trápny
Musíš kurva zabrániť koncu sveta rýchlo si kúp nový kalendár na rok 2010.....
No a Jehovisti majú koniec sveta každý týždeň vždy im tam a ich týždennikoch nejaký pribudne....
Nostradamus: 2012 (2009) , Soudný den (2008), Polární bouře (2009) prečo všetko smeruje z tychto filmov k roku 2012 alebo celkovo ku konci sveta prečo sa teraz tak moc o tom hovorí a pred tým to nebolo z akého dôvodu kto má vlastne pravdu ??? to by som fakt chcel vedeť ? lebo filmografia nás krmi stále s tým že nastane koniec sveta a prečo ?