prečo niektory ludia nemožu pochopiť to že v roku 2012 može byť niečo z toho čo sa predpoveda?viem možno su to len keci...ale tvrdia to vedci a iny ludia...ktory v hlave nemaju nasrate...alebo?tí ludia ktorý tomu neveria nemožu zniesť pravdu?
skončí sa len Májsky kalendár , ale keď si to zobereš , koniec sveta sa blíži , či už je to kvoli Slnku ktore vyhasína , alebo kvoli globalnemu oteplovaniu , alebo problemami ktore sa dejú
Tak po prvé - netvrdia to všetci, po druhé - zistilo sa, že ten dátum je len jeden z asi 5 možných "koncov sveta", nedá sa to totiž z toho kalendára presne preložiť, a po tretie - ak sa aj niečo stane, čo má byť? Boli by to obrovské katastrofy, ktorým človek nijako nezabráni, takže nestresuj a užívaj si život, kým sa to dá. Pretože život sa nemusí skončiť budúci rok, môže sa v ktorejkoľvek chvíli - prejde ťa auto, alebo sa stane hocičo iné. Zvláštne, že z toho stresy nemáš.
@kakshi4 no to si pichol do osieho hniezda!, tu ťa nikto na tu temu asi nepochopí.........NASA - USA tají pred ľudstvom veľa skutočnosti a jedenou z ních je aj rok 2012...filip.
@kakashi4 vela sci-fi filmov pozeraš však že....ale vidím že ti to robí velmi zle na ten tvoj mozog (Nech koniec sveta ide do prdele) neviem dokedy sa tu bude na birdzi ukazovať rok aj datum 21.12.2012 ale začínate mi liezť na nervy
nahodou dnes som pozeral national geographic , co sa da oznacit ako doveryhodne a bola tam hodinova relacia , ze co by sa mohlo stat ak by to bola pravda , co konkretne by mohlo sposobit zanik civilizacie ... predstavte si ze na to staci vybuch supervulkanu , ktory je v yellowstone , ale dokumentu co sa zachoval od mayov hovori zema prist koniec kvoli vode ... mozno sa aj trafili kedze sa ladovce rozpustaju , golfsky prud spomaluje ... + ten ich kalendar je rozdeleny na 5 cyklov , kazdy cyklus zacina a konci nejakou katastrofou , no a koniec 4 cyklu , kt. maju v tom kalendari podla vsetkeho nastal ... pretoze v tej dobe , kt. maju uvedenu sa skutocne nieco stalo . Nasli ladovec niekde tam a pod nim este zakorenene teplomilne rastliny a vraveli ze to bola zmena zo "dna na den" , strasne rychlo sa ochladilo a sneh prikryl rastliny , kt. rastu v dazd. pralesoch . AJ TAK TOMU NEVERIM ale skutocne obdivujem uroven aku dosiahli v astronomii a matematike ... a predstavte si ze v 2012 sa ma dostat slnecna sustava do roviny s neviem cim v mliecnej drahe a toto nastava iba raz za 26 000 rokov a oni to presne vypocitali , ini borci ! len keby tie obety nerobili :/
skonci sa maysky kalendar...a? kalendar v mojom mobile konci v roku 2079...koniec sveta bude vtedy!
Nibiru je hlupost, aby planeta mala taku obeznicu medzi marsom a zemov, velka ako Saturn(vosla by sem vobec?) a obiehala raz za 3000 rokov.....
Jedna priamka zo stredom galaxie....WTF?? co sa zmeni...Neviem sice aky ma slnko a obeznica zeme sklon ku stredu ale to ze su v jednej priamke nebude nic neobvykle...
Koniec sveta podľa mňa nepríde takto. Koncom nejakého stupídneho kalendára. Ja zas nechápem ľudí, ktorí môžu veriť na 2012, pretože to je pičovina ako mraky. Veštci z minulosti vsadili koniec sveta až na rok tri tisíc, či až štyri tisíc teraz neviem ako to bolo. Ale aj tak nastane koniec sveta rýchlo. Nebudeme sa na to prichystávať tri roky dopredu! Paranoidné hlavy. Ale okej.
takže tento rok budú posledné Vianoce, hurá , Vianoce nemám rada.
ale inak, koniec sveta môže prísť aj dnes alebo zajtra, ale aj v dobe, kedy to nebudeme. Neverím, že by sme boli tak daleko, že by sme dokázali presne určiť koniec sveta.
jedine, co je iste, je, ze koniec raz utrcite bude. nikto vsak nedokaze presne povedat, kedy. no nemyslim si, ze by to malo byt prave buduci rok, pretoze nejaky majovia nedokazu naratat viac nez do nejakeho cisla...
v koniec sveta už dufali stary egyptania pred 3k rokmi a nič take sa nestalo.gregoriansky kalendar konci 31.12. a nič sa nestalo(maximalne zopar ludi skoncilo v nemocnici na otravu).Cele mi to pripada nastroj ako držat ludi v strachu .Aby sa poddali a mohli za nich jednat ty ktory si to cele vymysleli.
PS:počuli ste o majskom kalendari napr pred 10 rokmi?
Možnože tajomný dátum 21.XII.2012 už aj nastal; o dĺžke jeho dní, mesiacov a rokov toho až tak veľa nevieme.
Posledných dvetisíc rokov už bolo mnoho koncov sveta. Svedkovia Jehovovi mali už osem termínov. Mám ich akurát dosť, či už vychádzajú z predpovedí jasnovidcov, mýtov dávnych národov, alebo biblických veršov vytrhnutých z kontextu.
Ak príde koniec sveta v roku 2012, alebo skôr, alebo neskôr je irelevantné. Nemôžeme pred Posledným dňom utiecť. A kto má pokoj vo svedomí, nemá sa čoho báť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
majsky kalendar...ale aj ludia v inych krajinach vtedy hovorili o tom že bude koniec sveta...nie len mayovia
-,-
Mne je to uplne jedno
už tu malo byť nespočetne vela koncov sveta
inak ten "majský" kalendár nekončí, len ho zle "preložili" či čo
vy čo tomu veríte,žijete už teraz tak,resp. chystáte sa zomrieť o necelé dva roky?
@fxx nevnimam to vobec... nechcem
ale ja ťa raz nachytám
Nibiru je hlupost, aby planeta mala taku obeznicu medzi marsom a zemov, velka ako Saturn(vosla by sem vobec?) a obiehala raz za 3000 rokov.....
Jedna priamka zo stredom galaxie....WTF?? co sa zmeni...Neviem sice aky ma slnko a obeznica zeme sklon ku stredu ale to ze su v jednej priamke nebude nic neobvykle...
ale inak, koniec sveta môže prísť aj dnes alebo zajtra, ale aj v dobe, kedy to nebudeme. Neverím, že by sme boli tak daleko, že by sme dokázali presne určiť koniec sveta.
PS:počuli ste o majskom kalendari napr pred 10 rokmi?
Posledných dvetisíc rokov už bolo mnoho koncov sveta. Svedkovia Jehovovi mali už osem termínov. Mám ich akurát dosť, či už vychádzajú z predpovedí jasnovidcov, mýtov dávnych národov, alebo biblických veršov vytrhnutých z kontextu.
Ak príde koniec sveta v roku 2012, alebo skôr, alebo neskôr je irelevantné. Nemôžeme pred Posledným dňom utiecť. A kto má pokoj vo svedomí, nemá sa čoho báť.