Diskusie - 205. stránka fóra
18
Chodievate do divadla? A aké dobré predstavenie ste videli?
16. 8. 2020 08:47
20
Je podľa teba nezvyčajné/nevhodné jesť jaternicu bez prílohy (chlieb, zemiaky,,. )?
- Áno, je to nežiadúce z gurmánskeho hľadiska.
- Áno, je to nežiadúce z hospodárskeho hľadiska (treba šetriť jaternicou)
- Nie, je to v poriadku.
Hlasuj »
15. 8. 2020 22:22- Áno, je to nežiadúce z hospodárskeho hľadiska (treba šetriť jaternicou)
- Nie, je to v poriadku.
Hlasuj »
27
Pomenovavate doma svoje oblubene veci?
my mame takuto uchylku doma-umyvacka riadu je napr oxana, gauc je etela a mnoho dalsich. tak nas zaujima, ci aj vy praktizujete nieco obdobne. Otvor fórum »
15. 8. 2020 19:42
9
Bielorusko
- Lukašenko ešte 5 dni potom koniec hry
- ešte 10 dni a pridu putinovci
- ešte 2 mesiace a pride demokracia
Hlasuj »
15. 8. 2020 17:02- ešte 10 dni a pridu putinovci
- ešte 2 mesiace a pride demokracia
Hlasuj »
3
Kiná počas Korony
Ako to teraz funguje v kinách? Sú tam nejaké obmedzenia? Počula som, že sa nesmie sediet vedľa seba, aj keď idete s rodinou, ale na internete som nic take nenašla, tak sa chcem pre istotu spýtať,... Otvor fórum »
15. 8. 2020 16:28
4
POMOC so starším oriflame produktom
Ahojte! Pred istou dobou som kúpila pinzetu z oriflame, spolu v sete s nejakými kefkami na obočie ale teraz ide o tú pinzetu. Celkom nutne ju potrebujem kúpiť znovu ale na online stránke ju neviem nikde nájsť.... Otvor fórum »
15. 8. 2020 16:14
19
Prečo tu ste?
Rozhodovaci proces vedie ľudí k tomu aby urobili isté kroky vo svojom živote a vybrali si svoju cestu. S uvedomením, že nie vždy viem prečo niekde som, sa pýtam vás či viete prečo tu ste. Otvor fórum »
15. 8. 2020 12:01
8
Je tu nejaký Maďar ? náhodne som sa dostal k tejto skladbe a znie to celkom dobre,,.
https://www. youtube. com/watch?v=l5RjTu7l3zs ja neviem po Maďarsky ....viem že niektorý ten jazyk odsudzujú ale čo ja viem ja som nikdy nič proti tým ľudom nemal averziu ani proti ich jazyku, dostal som sa k tej... Otvor fórum »
14. 8. 2020 18:29
12
Milovníci mačiek/mačiakov sem, potrebujem radu
Čaute, keďže teda tu už prokrastinujem tretí deň, zneužijem vás, čo máte fúzaté stvorenia doma, na pár otázok. Chceme čč do bytu - lepšie jedno, alebo dve? A prípadne, nejaké tipy, na... Otvor fórum »
14. 8. 2020 13:59
18
Novodobá vojna kvôli rúškam?
zaznamenali ste že kvôli rúškam je mnoho konfliktov? včera som bola svedkom v autobuse, kde človek rúško nemal a sa doňho pustili a chceli ho vyhodiť z autobusu. Pritom ich nezaujímalo že mohol mať rôzne ťažkosti s... Otvor fórum »
14. 8. 2020 13:39
25
Menu
Ake 4 chodove menu?'(predjedlo, polievka, hlavne, dezert) by ste pripravili keby ste v nejakej show na štýl prostreno? Otvor fórum »
14. 8. 2020 12:18
52
ženské priezviská
Žienky, aký máte názor na priezvisko bez -ová? Chceli by ste si po svadbe nechať aj svoje priezvisko alebo len partnerove, či dokonca zmenu priezviska odmietate? A čo vy, muži? Ako to vnímate vy? Otvor fórum »
14. 8. 2020 11:28
22
Najťažšie knihy na čítanie?
čo sa týka komplexnosti a zložitosti slovnej zásoby, stavby viet, abstraktnosti, jednoducho tie, ktoré mi potrápia mozgové bunky pri snahe pochopiť význam autorových myšlienok. Nezáleží, aký autor, žáner či obdobie, stačí, ... Otvor fórum »
13. 8. 2020 20:22
25
- Nie, neuznávam kastový systém vo vzťahoch.
Hlasuj »